visainfo.lt – visa informacija vienoje vietoje!

Visos odontologų paslaugos Kaune – nuo dantų gydymo iki protezavimo

Visos odontologų paslaugos: nuo gydymo iki protezavimo Visos odontologų paslaugos: nuo gydymo iki protezavimo

KALNIEČIŲ ODONTOLOGIJOS KLINIKA, UAB

Modernioje „Kalniečių odontologijos klinikoje“, Kaune, teikiamos visos odontologijos paslaugos – nuo profilaktikos iki implantacijos. Klinikoje atliekama nėščiųjų dantų profilaktika ir gydymas, terapinis dantų gydymas, endodontinis gydymas (dantų kanalų gydymas mikroskopu), estetinis plombavimas, dantų protezavimas, chirurginis dantų gydymas, implantacija, periodonto ligų gydymas, ortodontinis gydymas, vaikų dantų gydymas, rentgeno viziografinis tyrimas, profesionali burnos higiena.

 Visos odontologų paslaugos Kaune

„Kalniečių odontologijos klinikoje“ yra modernūs kabinetai, visiškai atitinkantys griežtus kokybės bei higienos reikalavimus. Kabinetai įrengti sutelkiant dėmesį į paciento ir gydytojo patogumą. Priešais pacientą esančiame monitoriuje gydytojas pacientui gali parodyti pažeistus dantis, darbo procesą ir rezultatą. Taip pat rentgeno nuotrauką, padarytą skaitmeniniu radioviziografu. Klinikos aplinka maloniai nuteiks ne tik suaugusiuosius, bet ir mažuosius pacientus. Akvariumas su žuvytėmis, atpalaiduojančiai nuteikiantys paveikslai ir svarbiausia draugiškas ir profesionalus personalas. Tai erdvė, kur galima atsipalaiduoti ir būti drąsiems…

Visos odontologų paslaugos Kaune

„Kalniečių odontologijos klinikos“ privalumai: kvalifikuoti specialistai, moderni gydymo technika ir priemonės, nėščiųjų profilaktika ir gydymas, vaikų ir paauglių profilaktika ir gydymas, savaitgaliais ir vakarais budintis gydytojas (pagal atskirą susitarimą), nuolaidos studentams ir senjorams, kondicionuojamos ir vėdinamos patalpos, išsami informacija apie gydymo procesą, dantų priežiūrą ir profilaktiką, nemokama gydytojo-odontologo konsultacija.

Visos odontologų paslaugos Kaune

Kalniečių odontologijos klinikoje teikiamos paslaugos:

Chirurginis dantų gydymas: implantacija, gingivektomija, kaulo atstatymas, dantų šalinimas, periodontito gydymas, retinuotų dantų šalinimas, dantų šaknų rezekcijos, sinuso pakėlimo operacijos, lūpos pasaitėlio plastika, liežuvio pasaitėlio plastika, protinių dantų rovimas, kiuretazas, lopo operacijos, estetinis gydymas.

Dantų protezavimas: cirkonio keramikiniai vainikėliai, stiklo keramikiniai vainikėliai, metalo – keramikos vainikėliai, metalo – keramikos vainikėlis ant implanto, lanko atraminiai protezai, plokštelės, laminatai, estetinis gydymas.

Terapinis gydymas: estetinis plombavimas, dantų plombavimas helio ar stiklo jonomerinėmis plombomis, dantų padengimas silantais, dantų šaknų kanalų gydymas ar pergydymas naudojant mikroskopą.

Profesionali burnos higiena: dantų apnašų ir konkrementų nuėmimas, dantų ir jų šaknų nuvalymas ir poliravimas, dantų ir burnos priežiūros taisyklių išaiškinimas, apmokymas, estetinis gydymas.

Ortodontinis dantų gydymas: estetiniai (keramikiniai) breketai, metaliniai breketai, dantų plokštelės, dantų kapos, funkciniai aparatai, estetinis gydymas.

Ir kitos odontologijos paslaugos suaugusiems ir vaikams.

Visos odontologų paslaugos Kaune

„Kalniečių odontologijos klinika“ maloniai priima gydytis apdraustuosius (turintiems teisę į nemokamą ar dalinai mokamą dantų gydymą) „SEB“, UAB „Ergo Lietuva“, „Gjensidige“ ir „CompensaLife“ gyvybės draudimais.

„Kalniečių odontologijos klinikos“ siekis –  profesionaliai teikti pacientams visas odontologijos paslaugos vienoje vietoje. Klinika rūpinasi savo pacientais ir stengiasi užtikrinti aukščiausią paslaugų kokybę, todėl odontologijos klinikoje naudojamos tik tarptautinius standartus (ISO, DIN, ADA irk t.) turinčios medžiagos ir aparatūra.

Visoms paslaugoms suteikiama metų garantija, klinika yra apsidraudusi privalomuoju Sveikatos priežiūros įstaigų civilinės atsakomybės draudimu už pacientams padarytą žalą.

Pasidalink:

Įmonių straipsniai, naujienos, akcijos ir specialistų patarimai

  • Numatytas
  • Antraštė
  • Data
  • Atsitiktiniai
įkelti daugiau visų įkėlimui laikykite nuspaustą SHIFT klavišą įkelti visus