visainfo.lt – visa informacija vienoje vietoje!

Visų rūšių kokybiškos sufasuotos ir išrūšiuotos akmens anglys visoje Lietuvoje

Visų rūšių kokybiškos sufasuotos ir išrūšiuotos akmens anglys visoje Lietuvoje Visų rūšių kokybiškos sufasuotos ir išrūšiuotos akmens anglys visoje Lietuvoje

Bendrovė UAB "Baltijos Anglis" gali aprūpinti anglimis tiek stambiausius Lietuvos verslus, nuo pramonės iki mažmeninių prekybos tinklų, tiek privačius pirkėjus. Įmonė turi nuosavas rūšiavimo ir fasavimo linijas ir gali pasiūlyti įvairių stambumo klasių bei rūšių produktą. Aukščiausios kokybės plautos akmens anglys, sufasuotos į patogią pakuotę - patogius ir švarius maišus. Įsigijusiems nuolaidų kortelę - išskirtinės nuolaidos prekėms bei jų pristatymui į nurodytą vietą.

Klientų patogumui - atsiskaityti galima grynaisiais pinigais arba banko kortele bet kurioje bendrovės prekybos vietoje arba savo namuose. Užsisakant prekes iš anksto - galima atsiskaityti - banko pavedimu. Galimybė įsigyti lizingu.

Visos akmens anglys yra importuojamos tiesiogiai iš akmens anglių kasyklų ir nuolat stebima jų kokybę. UAB "Baltijos Anglis" - betarpiški akmens anglių importuotojai į Lietuvos bei Europos Sąjungos rinką.

UAB "Baltijos Anglis" parduoda išrūšuotas ir sufasuotas akmens anglis po 25 kg į dvigubus polipropileninius maišiukus su įklotu viduje. Patogu ir švaru. Pageidaujant pristatoma ant padėklų. Produkcija yra du kartus rūšiuojama tiktai iš prisodrintų akmens anglių, kurioje nėra uolienos. Rūšiavimo metu yra pašalinama stambi akmens anglių frakcija bei dulkės.

Visų rūšių kokybiškos akmens anglys visoje Lietuvoje: palaidos, maišuose, didmaišiuose, arba ant palečių

 

Standart (Rūšis: D prisodrintas; Frakcija: 25-60 mm; Kaloringumas: 5700 kcal/kg):

Viena populiariausių akmens anglių rūšių, naudojama buityje - gyvenamųjų namų šildymui, skirta plieniniams ir špižiniams katilams.

 


Visų rūšių kokybiškos akmens anglys visoje Lietuvoje: palaidos, maišuose, didmaišiuose, arba ant palečiųExtra (Rūšis: D prisodrintas; Frakcija: 50-150 mm; Kaloringumas: 5700 kcal/kg):

Stambiausios akmens anglys, ilgai išlaikančios degimo procesą. Skirta plieniniams ir špižiniams katilams.

 

Visų rūšių kokybiškos akmens anglys visoje Lietuvoje: palaidos, maišuose, didmaišiuose, arba ant palečiųBaltijos žirnis (Rūšis: D prisodrintas; Frakcija: 5-25 mm; Kaloringumas: 5700 kcal/kg):

Nauja akmens anglių rūšis, skirta automatiniams granuliniams katilams. Naudojama buityje ir pramonėje.

Visų rūšių kokybiškos akmens anglys visoje Lietuvoje: palaidos, maišuose, didmaišiuose, arba ant palečių

 

Baltijos Kaitra (SSOM prisodrintas; Frakcija: 13-50 mm; Kaloringumas: 7300 kcal/kg):

Ypač kaloringos akmens anglys, skirtos plieniniams ir špižiniams katilams

Daugiau informacijos:

Pasidalink:

Įmonių straipsniai, naujienos, akcijos ir specialistų patarimai

  • Numatytas
  • Antraštė
  • Data
  • Atsitiktiniai
įkelti daugiau visų įkėlimui laikykite nuspaustą SHIFT klavišą įkelti visus