visainfo.lt – visa informacija vienoje vietoje!

Žaliuzės AVELANŽOJE – puiki prekė už gerokai mažesnę kainą

Žaliuzės AVELANŽOJE – puiki prekė už gerokai mažesnę kainą Žaliuzės AVELANŽOJE – puiki prekė už gerokai mažesnę kainą

AVELANŽA, UAB

Panevėžyje įsikūręs žaliuzių salonas UAB „Avelanža“ siūlo įvairių tipų žaliuzes, uždangas nuo saulės, širmas, romanetes ir kitus interjero elementus.

Žaliuzės AVELANŽOJE – puiki prekė už gerokai mažesnę kainą

Daugiau nei 40 rūšių audinių Jūsų laukia tam, kad už gerokai mažesnę kainą įsigytumėte kokybišką, jums patinkančią prekę! Salone rasite vieną didžiausių spalvų bei audinių pasirinkimą ne tik Panevėžyje, bet ir visoje Aukštaitijoje. Salone taip pat galite grožėtis medinių žaliuzių kolekcijomis „ECONOMIC“ ir „CLASSIC“, žaliuzėmis iš laminuoto medžio. UAB „Avelanža“ žaliuzes ir širmas gamina ir iš natūralaus pluošto audinių, kuriems būdingos visos natūralių pluoštų savybės, apie kurias Jums išsamiai papasakos įmonės konsultantai.

Žaliuzės AVELANŽOJE – puiki prekė už gerokai mažesnę kainą

Kvalifikuoti UAB „Avelanža“ darbuotojai Jus pakonsultuos ir Jūsų užsakymą pagamins per trumpiausią galimą laiką. Įmonė dirba klientams – kiekvienas jis, ir užsisakęs vieną gaminį, ir žaliuzes, svarbus. UAB „Avelanža“ dirbama su didžiausiais ir kokybiškiausias žaliavas importuojančiais tiekėjais Lietuvoje. Ilgametė įmonės patirtis užtikrina paslaugų ir audinių kokybę.

Pasidalink:

Įmonių straipsniai, naujienos, akcijos ir specialistų patarimai

  • Numatytas
  • Antraštė
  • Data
  • Atsitiktiniai
įkelti daugiau visų įkėlimui laikykite nuspaustą SHIFT klavišą įkelti visus