visainfo.lt – visa informacija vienoje vietoje!

Žalvariniai jungikliai JUNG LS 990 - puikus rafinuotumo ir stiliaus derinys

Žalvariniai jungikliai JUNG LS 990 - puikus rafinuotumo ir stiliaus derinys Žalvariniai jungikliai JUNG LS 990 - puikus rafinuotumo ir stiliaus derinys

Žalvariniai jungikliai JUNG LS 990 - puikus rafinuotumo ir stiliaus derinys. JUNG į senomis tradicijomis garsėjančią žaliavą pažvelgė naujai. Žalvaris – tai vario ir cinko lydinys, žinomas jau nuo Antikos laikų ir plačiai naudojamas iki šiol. Subtilūs šio metalo atspalviai nuo aukso geltonio iki tamsaus rudumo atrodo itin tauriai. Žalvaris pasižymi puikiomis fizinėmis savybėmis: jis atsparus dilimui, kietas ir kartu lengvai įvairiais būdais apdorojamas.

Šis metalas plačiai naudojamas daugelyje pramonės šakų, kuriant papuošalus ir dekoruojant patalpas, kur tinkamai parinktos žalvarinės detalės tampa puošniais, akį traukiančiais akcentais. Žalvaris puiki žaliava ir ilgaamžiškumo požiūriu, nes pasižymi patvarumu, o jame esantis cinkas ilgus metus išsaugo pradinę gaminio spalvą.

zalvariniai-jungikliai-klasika-grynumas-autentika

Klasika. Grynumas. Autentika.

Rinktinės žalvario savybės JUNG dizaino specialistus įkvėpė sukurti naują klasikinės jungiklių serijos LS 990 pavyzdį. Natūralus žalvaris, apdorotas rankiniu būdu, bet skirtingais metodais, papildė šią seriją trijų taurių atspalvių – Classic, Antik ir Dark – jungikliais. Jų sėkmę lėmė labai vykęs taisyklingos kvadrato formos ir rafinuoto paviršiaus derinys.

Šis iki menkiausios detalės apgalvotas dizaino produktas puikiai atitinka šiuolaikinės architektūros tendenciją vertinti natūralias medžiagas ir stiliaus grynumą. Kurdama savo jungiklių serijas JUNG įmonė šia samprata vadovaujasi jau daugelį metų. Tad žalvarinių LS 990 serijos jungiklių variantas yra nuosekli šios koncepcijos tąsa.

zalvariniai-jungikliai-klasikinis-variantas

Messing Classic - Puikus rafinuotumo ir stiliaus derinys

zalvariniai-jungikliai-messing-classic

Messing Classic jungikliai puikiai derės stilingame interjere, kur esama blizgių detalių. Šviesus aukso geltonis ir subtilus švytėjimas, išgaunamas ypatingu būdu apdorojant žalvarį, atrodo ypač tauriai. Šie nauji klasikinės serijos LS 990 gaminiai liudija vertinamą kokybę, dėmesį detalėms ir subtiliai įsilieja į prabangų privačių ar viešųjų erdvių interjerą.

Kaip ir visi LS serijos gaminiai, žalvarinių jungiklių elementai gali būti sėkmingai derinami su rėmeliais ar dangteliais iš gausios ir spalvų bei medžiagų požiūriu įvairios šios serijos modulių sistemos.

 

zalvariniai-jungikliai-tradiciju-ir-siuolaikiskumo-darna



Messing Antik - Nauja tradicijos išraiška

zalvariniai-jungikliai-messing-antik


Messing Antik gaminiai itin patrauklūs dėl tauraus rudo atspalvio ir subtilaus gruoblėtą teptuko potėpį primenančio rašto. Sakytum, senove dvelkiantis žalvarinis klavišas dailiais rėmeliais tampa visaverčiu patrauklaus dizaino objektu, naudojamu šiuolaikiniame minimalistiniame interjere lyg ir kontrastui pasiekti, bet vis dėlto dar ir sustiprinančiu vientisumo ir harmonijos įspūdį.

Gaminami pačios įvairiausios paskirties žalvariniai LS 990 serijos prietaisai, padedantys stilingai įgyvendinti bet kurį šiuolaikinės elektros instaliacijos techninį sprendimą.

zalvariniai-jungikliai-subtilus-skonis


Messing Dark - Tamsių tonų elegancija

zalvariniai-jungikliai-messing-dark


Natūralu, kad pirmiausia akį patraukia gaminio išorė. Šiuo požiūriu Messing Dark jungikliai tikrai efektingi. Dėl neįprastos spalvos, taisyklingos formos ir taurios medžiagos LS 990 jungiklis tampa itin elegantišku dizaino objektu. Įspūdį dar labiau sustiprina specialiu metodu apdoroto žalvarinio klavišo reljefo ir sodriai tamsios spalvos sąveika. Šio atspalvio jungikliai ne tik dera tamsių tonų aplinkoje, bet stilingo kontrasto principu gali pagyvinti šviesių spalvų interjerą.

Taigi šio JUNG dizaino žalvariniai jungikliai papildo gausų dizaino priemonių arsenalą įrengiant būstus, viešbučius, viešosios ir komercinės paskirties patalpas.

Prietaisų funkcinė įvairovė

prietaisu-funkcine-ivairove


Iš žalvario gaminami ne tik klasikinės serijos LS 990 jungikliai, bet ir įvairios kitos paskirties daugiafunkcių JUNG gaminių asortimento prietaisai, būtini šiuolaikinei elektros instaliacijai. Visi jie dailaus dizaino, patogūs naudoti ir saugūs.

zalvariniai-jungikliai

Messing Classic
•    glotnus matinis žalvaris CuZn37, grūdėtumas 240
•    iš abiejų pusių dengtas skaidriu laku (apsauga nuo korozijos)

Messing Antik
•    matinis žalvaris CuZn37, grūdėtumas 240,
•    šaltai juodintas
•    paviršius pakartotinai apdorotas, grūdėtumas 180
•    iš abiejų pusių dengtas skaidriu laku (apsauga nuo korozijos)

Messing Dark
•    matinis žalvaris CuZn37, grūdėtumas 120
•    šaltai juodintas
•    paviršius pakartotinai apdorotas rupiomis 1000 µm kukurūzų kruopelėmis
•    iš abiejų pusių dengtas skaidriu laku (apsauga nuo korozijos)


ALBRECHT JUNG GMBH & CO. KG: Volmestraße 1; 58579 Schalksmühle; Germany; Tel. +49-2355/806-0; Fax +49-2355/806-204; Šis el.pašto adresas yra apsaugotas nuo šiukšlių. Jums reikia įgalinti JavaScript, kad peržiūrėti jį. ; www.jung.de

JUNG Rytų Europos ir Centrinės Azijos logistikos centras: UAB JUNG VILNIUS; Žirmūnų g. 68; LT-09124 Vilnius; Tel. + 370 5 236 19 19; Faksas + 370 5 236 19 17; Šis el.pašto adresas yra apsaugotas nuo šiukšlių. Jums reikia įgalinti JavaScript, kad peržiūrėti jį. ; www.jung.lt

Maloniai kviečiame apsilankyti UAB JUNG VILNIUS biure Žirmūnų g. 68, Vilniuje pirmadieniais – penktadieniais nuo 8.00 iki 17.00 val., apžiūrėti gausią įvairaus dizaino jungiklių ekspoziciją, išbandyti Jus dominančius prietaisus ir gauti Jums reikalingą techninę informaciją.

JUNG distributorių Lietuvoje ir protingų namų įrangos diegėjų kontaktinius duomenis rasite internetinėje svetainėje www.kontaktai.jung.lt

Vokietijos techninės priežiūros įmonių susivienijimas TÜV NORD firmai JUNG suteikė teisę savo produkciją ženklinti „Made in Germany“ ženklu.

zalvariniai-jungikliai-jung

Pasidalink:

Įmonių straipsniai, naujienos, akcijos ir specialistų patarimai

  • Numatytas
  • Antraštė
  • Data
  • Atsitiktiniai
įkelti daugiau visų įkėlimui laikykite nuspaustą SHIFT klavišą įkelti visus