visainfo.lt – visa informacija vienoje vietoje!

Židinių, vonios plokščių ir originalių baldų salonas DECOPOLIS

Židinių ir baldų interjero salonas DECOPOLIS Židinių ir baldų interjero salonas DECOPOLIS

DECOPOLIS, UAB

„Decopolis“ antrojo vonios plokšių ir originalių baldų salono Vilniuje atidarymas įvyko 2015 m. gruodžio 3 dieną. Interjero salone nuolatos rasite įvairias židinių, krosnelių, baldų ir kitas interjero sprendimų naujoves, bei specialus pasiūlymus. „Mūsų šūkis – rankų darbo paslaptis, todėl mes orientuojamės į baldų originalumą ir jų unikalumą. Stengiamės, kad mūsų kuriami medžio masyvo baldai turėtų meninę ir išliekamąją vertę. O papuošimai ant baldų ar dekorai yra kuriami individualiai, todėl tai baldus padaro kur kas originalesnius“, - patirtimi dalinosi UAB "Decopolis" direktorius p. Rimvydas  Linkevičius.

Įmonės Decopolis“ kolektyvas, stengdamasis patenkinti visų klientų poreikius, baldus gamina ne tik pagal individualius užsakymus, bet čia rasite ir įprastų, kasdienai reikiamų produktų. Salone pirkėjai gali įsigyti ne tik rankų darbo baldinių meno kūrinių, bet ir išskirtinių rankų darbo keraminių SERGIO LEONI krosnių bei aukščiausio technologinio lygio MCZ granulinių krosnelių. Taip pat klientai galės susipažinti su Skandinavijos (Danijos) krosnelių gamintojo JYDEPEJSEN ir (Norvegijos) židinių gamintojo NORDPEIS naujovėmis.

„Turėdami ilgametę patirtį gaminant rankų darbo baldus tiek privatiems žmonėms į namus ar butus, tiek ir gaminant baldus viešbučiams, restoranams, kavinėms, galime pasiūlyti žinomų dailininkų ir meistrų rankomis atliktus drožinius bei dekorus, todėl neabejotina, kad jie yra išskirtiniai ir nepakartojami“ , - teigė p. R. Linkevičius.

„Decopolio“ kolektyvas – entuziastingų, talentingų ir profesionalių žmonių komanda, sėkmingai dirbanti nuo 1994 m. Mūsų sėkmės garantas – profesionalus ir atsakingas požiūris į klientą bei atliekamą darbą. Įmonės veiklą sudaro keturios kryptys:

Židinių, krosnių ir krosnelių (kūrenamų malkomis, granulėmis ir dujomis), lauko židinių ir krosnių, mažmeninė ir didmeninė prekyba bei montavimas;
Vonios ir kambario interjero norvegiškų apdailos plokščių prekyba;
Medžio masyvo baldų projektavimas pagal individualius užsakymus ir gamyba.

Akimirkos iš salono atidarymo, kur svečių laukė ne tik naujienos, specialūs pasiūlymai, bet ir gyva muzika, smagios loterijos, skanus vynas  ir, žinoma, naudingos naujos pažintys:

Židinių, vonios plokščių ir originalių baldų salonas DECOPOLIS Vilniuje, Verkių g. 44

Židinių, vonios plokščių ir originalių baldų salonas DECOPOLIS Vilniuje, Verkių g. 44

Židinių, vonios plokščių ir originalių baldų salonas DECOPOLIS Vilniuje, Verkių g. 44

Pasidalink:

Įmonių straipsniai, naujienos, akcijos ir specialistų patarimai

  • Numatytas
  • Antraštė
  • Data
  • Atsitiktiniai
įkelti daugiau visų įkėlimui laikykite nuspaustą SHIFT klavišą įkelti visus