visainfo.lt – visa informacija vienoje vietoje!

Aukso papuošalai su brangakmeniais

Aukso papuošalai su brangakmeniais Aukso papuošalai su brangakmeniais

Brangakmeniai nuo seno žavėdavo kiekvieną, tačiau nusipirkti auksinį žiedą, pakabutį ar kitą dirbinį su inkrustuotu deimantu galėdavo sau leisti tik retas. Keičiantis laikams ir tobulėjant technologijoms brangakmenių pasiūla tik auga. Senovėje visi raudoni akmenys buvo laikomi rubinais, visi žali akmenys smaragdais ir t.t. Dabar atskirti mineralus yra lengviau, žinoma, dažniau pasitaiko įvairių imitacijų.

Skaitykite ir sužinokite daugiau apie papuošalus su brangakmeniais bei atraskite platų juvelyrikos dirbinių asortimentą!

Brangakmenių apdirbimo galimybės

Dažniausiai papuošalams naudojami deimantai, rubinai, smaragdai ir safyrai. Tai itin taurūs brangakmeniai, pasižymintys dideliu kietumu. Juvelyras, šlifuodamas kietą brangakmenį, gali iš jo meistriškai išgauti reikiamas formas, sukurti viską šimtaprocentiniu tikslumu. Papuošalai su brangakmeniais yra ne tik kerinčiai gražūs, tačiau ir vertingi. Būtent auksas, o ne joks kitas metalas buvo derinamas kartu su tauriausiais akmenimis.

Plačiame juvelyrikos dirbinių asortimente rasite be galo platų pasirinkimą skirtingiems poreikiams. Jūsų dėmesiui: auksiniai žiedai, grandinėlės, apyrankės, auskarai, pakabukai bei daugybė kitų papuošalų su brangakmeniais arba be jų.

Išsirinkite iš plataus asortimento labiausiai Jūsų poreikius atitinkančius papuošalus. Jų kainos gali būti labai skirtingos priklausomai nuo aukso svorio bei brangakmenių. Patyrę juvelyrai patars visais pasirinkimo klausimais, pristatys išsamiau sudominusius papuošalus, esant poreikiui, padės išsirinkti tai, kas puikiai tiks būtent Jums.

Daugiau informacijos apie papuošalus rasite: https://fashiongold.lt/lt/

Pasidalink:

Įmonių straipsniai, naujienos, akcijos ir specialistų patarimai

  • Numatytas
  • Antraštė
  • Data
  • Atsitiktiniai
įkelti daugiau visų įkėlimui laikykite nuspaustą SHIFT klavišą įkelti visus