visainfo.lt – visa informacija vienoje vietoje!

Benzininiai elektros generatoriai GTM Germany nuo 3.8kw iki 9.5kw – MARTYNO TECHNIKA asortimente

Benzininiai elektros generatoriai GTM Germany nuo 3.8kw iki 9.5kw – MARTYNO TECHNIKA asortimente Benzininiai elektros generatoriai GTM Germany nuo 3.8kw iki 9.5kw – MARTYNO TECHNIKA asortimente

MARTYNO TECHNIKA, UAB

martynotechnika.lt

 

Martynotechnika.lt – specializuota elektroninė parduotuvė, kurioje siūlomas platus įrangos, moto technikos bei sodo, daržo, miško priežiūros technikos asortimentas. UAB „Martyno Technika“ – užsiima prekyba elektros generatoriais, sodo, daržo, miško technika, oro kompresoriais, įrankiais, moto technika, suvirinimo, serviso ir kita įranga. Martynotechnika.lt asortimente platus pasirinkimas benzininių, dyzelinių ir inventerinių elektros generatorių, kurie tikrai atitiks jūsų poreikius.

Įmonė pristato aukštos kokybės benzininius elektros generatorius „GTM Germany“, kuriems dabar taikomi viliojantys pasiūlymai.

Benzininiai elektros generatoriai GTM Germany nuo 3.8kw iki 9.5kw

Elektros generatoriai – prietaisai, reikalingi tam, kad užtikrintų sklandų elektros tiekimą. Jeigu jūsų namuose ar kitose patalpose staiga nutrūksta elektros tiekimas.

„GTM gamintojo elektros generatoriai – ko gero, kokybiškiausi generatoriai rinkoje. Vienfaziai bei trifaziai GTM gamintojo benzininiai elektros generatoriai idealiai tinka nedideliems darbams namų ūkiuose, stovyklavietėse, sodybose ar bet kur kitur, kur reikalingas nedidelis pastovios srovės šaltinis. Įrenginio variklis turi chromuotą stūmoklį, todėl darbas tampa tylesnis ir ekonomiškesnis.

Benzininiai generatoriai – itin populiarus pasirinkimas dėl savo mobilumo. Tai nešiojami, kompaktiški, generatoriai, lengvai perkeliami iš vienos vietos į kitą. Tokio tipo benzininis generatorius gali būti naudojamas įvairiose situacijose, ne tik buityje, bet ir stovyklavietėje, darbo vietoje ar statybų aikštelėje. Tai ekonomiškas sprendimas, kurį galite įsigyti internetu https://martynotechnika.lt/generatoriai/benzininiai-generatoriai arba  „Martyno Technika“ fizinėse parduotuvėse Kaune ir Šiauliuose.

Benzininiai elektros generatoriai

 „Martyno Technika“ prekyba užsiima jau daugiau nei 15 metų, todėl esame patikimi ir profesionalūs šioje srityje.

  • Pristatymas visoje Lietuvoje nemokamas!
  • Išrašome PVM sąskaitas faktūras.
  • Parduodame lizingu.
  • Geriausios kainos garantija!“
Pasidalink:

Įmonių straipsniai, naujienos, akcijos ir specialistų patarimai

  • Numatytas
  • Antraštė
  • Data
  • Atsitiktiniai
įkelti daugiau visų įkėlimui laikykite nuspaustą SHIFT klavišą įkelti visus