visainfo.lt – visa informacija vienoje vietoje!

Darbo apsaugos priemonės – AGROVA asortimento naujienos

Darbo apsaugos priemonės – AGROVA asortimento naujienos Darbo apsaugos priemonės – AGROVA asortimento naujienos

AGROVA, D. Daraškevičiaus IĮ

www.agrova.lt

„Agrova“ savo asortimentą papildė išskirtinėmis darbo apsaugos priemonėmis. Skubame pristatyti:

Aušinantis kietųjų kepurių ir apsauginių šalmų įdėklas

„Chill-Its 6715“ aušinantis įdėklas tinka daugumai kietų kepurių ir apsauginių šalmų, lengvai ir patikimai pritvirtinamas prie pakabos dviem kabliukais ir kilpomis. Žemo profilio ir lengvas pamušalas turi vėsinančius akrilo polimerus, kad būtų galima akimirksniu atvėsinti be tūrio ar gleivių, todėl jį patogu dėvėti po šalmais ir kietomis skrybėlėmis. 

Su karščiu susijusios ligos nuolat yra viena iš pagrindinių nelaimingų atsitikimų ir mirčių darbo vietoje priežasčių. Garavimo aušinimo technologijos, tokios kaip polimeriniai kristalai, yra paprastas, efektyvus ir patogus šilumos streso prevencijos sprendimas. Panašiai kaip prakaitas vėsina kūną, garinimo technologijos naudoja išorinį vandens šaltinį, kad pašalintų šilumą, o tai padeda reguliuoti kūno temperatūrą ir tuo pačiu suteikia vėsų palengvėjimą. Įjungus, šis vėsinantis kietas kepurės įklotas yra patogus ir gaivus net karščiausiomis metų dienomis.

Kaip aktyvuoti aušinantį kietųjų kepurių ir apsauginių šalmų įdėklą

Pamirkykite vandenyje 2-5 minutes, kad suaktyvintumėte. Polimeriniai kristalai sulaikys vandenį iki keturių valandų, kol atvės. Būkite atsargūs, kad per daug nesuaktyvintumėte, nes dėl to pamušalas gali „padidėti“ iki tokio dydžio, kad jo nebegalima patogiai nešioti. Norėdami vėl suaktyvinti aušinimą, tiesiog sudrėkinkite.

Idealiai tinka statyboms, telekomunikacijoms ar visiems, kurie dėvi galvos apsaugą dirbant karštyje.

Darbo apsaugos priemonės

Darbo apsaugos priemonės

Darbo apsaugos priemonės

 

Suvirintojo pirštinės Nr.10

Atsparios mechaniniam poveikiui, karščiui. Pirštinės susiūtos impregnuotu ir degimo nepalaikančiu siūlu. Versta oda garantuoja gerą sukibimą su liečiamais paviršiais. Tinkamos suvirinimo darbams, darbams karštoje aplinkoje su karštais objektais. Garantuota apsauga kontakte su atvira liepsna. Ilgos, iki alkūnių.

Atitinka standartus: EN 388:2016 4244X, 407:2004 413X4X, EN 12477:2005 TYPE A

Darbo apsaugos priemonės

Darbuotojo saugos krepšelis (rinkinys)

Rinkinį sudaro: krepšelis; signalinė liemenė; darbinių pirštinių „Lebon Polysoft“  2poros ( 9d, 10d); apsauginiai akiniai „Honeywel“ (skaidrūs); pakaitinės akinių  linzės su patamsinimu; ausų kaištukai nuo triukšmo su virvute.

Darbo apsaugos priemonės

agrova.lt el parduotuvėje rasite visą darbo apsaugos priemonių asortimentą.

Pasidalink:

Įmonių straipsniai, naujienos, akcijos ir specialistų patarimai

  • Numatytas
  • Antraštė
  • Data
  • Atsitiktiniai
įkelti daugiau visų įkėlimui laikykite nuspaustą SHIFT klavišą įkelti visus