visainfo.lt – visa informacija vienoje vietoje!

Diamond Naturals sausas šunų maistas užtikrins visavertę augintinio mitybą

Diamond Naturals sausas šunų maistas užtikrins visavertę augintinio mitybą Diamond Naturals sausas šunų maistas užtikrins visavertę augintinio mitybą

AGROVA, D. Daraškevičiaus IĮ

www.agrova.lt

Į „Agrova“ parduotuves atvyko „Diamond Naturals“ sausas šunų maistas iš „Diamond Pet Foods“, užtikrinantis visavertę augintinio mitybą. Kiekvienas šunų ėdalo maišelis sukurtas taip, kad palaikytų bendrą sveikatą ir gerovę, jame yra supermaisto ingredientų – antioksidantų ir kitų būtinų maistinių medžiagų šaltinių bei probiotikų virškinimui ir imunitetui palaikyti.

Kiekviena pašaro formulė yra pagaminta JAV, naudojant kokybiškus ingredientus iš patikimų vietinių ir pasaulinių šaltinių. Taigi galite būti tikri, kad nesvarbu, kokį mišinį pasirinksite, maitinsite savo augintinį reikiama mityba. Gamintojui nėra nieko svarbiau už mūsų gaminių saugumą. Taigi sukūrėme visapusišką maisto saugos sistemą, kuri vadovauja mūsų procesams ir užtikrina mūsų produktų kokybę bei saugą.

Visi šunų ėdalai gaminami iš kokybiškų ingredientų ir suformuluoti taip, kad padėtų jūsų augintiniui išlikti aktyviems ir jaustis puikiai. Kiekvienoje formulėje – nuo ​​„Diamond Puppy“ iki „Diamond Performance“ – yra kruopščiai nustatytas baltymų, riebalų ir kitų būtinų maistinių medžiagų kiekis sveikai kūno būklei palaikyti. Kartu su antioksidantais, skaidulomis ir garantuotais probiotikais virškinimui ir imuninei sistemai palaikyti, deimantiniai šunų ėdalai suteikia jūsų pūkuotam šeimos nariui reikalingą maistą už kainą, kurią galite įvertinti.

Įmonės „Agrova“ parduotuvėse Panevėžyje ir internetinėje parduotuvėje www.agrova.lt rasite ir nusipirksite visko, ko reikia Jūsų augintiniui, nuo skaniausio maisto ar skanėsto iki minkščiausio guolio ar išskirtinio aksesuaro.

Pasidalink:

Įmonių straipsniai, naujienos, akcijos ir specialistų patarimai

  • Numatytas
  • Antraštė
  • Data
  • Atsitiktiniai
įkelti daugiau visų įkėlimui laikykite nuspaustą SHIFT klavišą įkelti visus