visainfo.lt – visa informacija vienoje vietoje!

DRENSTA kviečia aplankyti parodą RESTA 2023 ir susipažinti su asortimento naujienomis

DRENSTA kviečia aplankyti parodą RESTA 2023 ir susipažinti su asortimento naujienomis DRENSTA kviečia aplankyti parodą RESTA 2023 ir susipažinti su asortimento naujienomis

DRENSTA, Jovitos Skorupskienės IV

www.drensta.lt

facebook.com/drensta

„DRENSTA“ kviečia aplankyti ekspoziciją parodoje „RESTA 2023“. Čia įmonė pristatys ne tik jau visiems žinomus „August ir Ko“ valymo įrenginius, bet ir naujieną Lietuvoje – Slovėnijos gamintojo prekinį ženklą „ROTO“.

Parodoje ,,Ką pasėsi... 2023“, „ROTO“ gaminiai susilaukė itin didelio susidomėjimo. „ROTO“ yra Slovėnijos gamykla, kuri specializuojasi tepalo ir riebalų gaudyklių, priešgaisrinių rezervuarų gamyboje. Įranga skirta: žemės ūkiui; plovykloms; kuro kolonėlėms; metalo supirktuvėms; automobilių stovėjimo aikštelėms.

„DRENSTA“ – oficialus „August ir Ko“ ir „ROTO“ atstovas Lietuvoje. „DRENSTA“ parduoda ir montuoja „August“ biologinius nuotekų valymo įrenginius, „ROTO“ tepalo bei riebalų gaudykles ir profesionalias gaisro gesinimo vandens rezervuarų sistemas.

Laukiame Jūsų „DRENSTA“ ekspozicijoje 2023 m. Balandžio 27-28 d., didžiausioje Baltijos šalyse tarptautinėje statybų verslo parodoje „RESTA“ (Lietuvos parodų ir kongresų centras „LITEXPO“, Laisvės pr. 5, Vilnius, Lietuva).

Pasidalink:

Įmonių straipsniai, naujienos, akcijos ir specialistų patarimai

  • Numatytas
  • Antraštė
  • Data
  • Atsitiktiniai
įkelti daugiau visų įkėlimui laikykite nuspaustą SHIFT klavišą įkelti visus