visainfo.lt – visa informacija vienoje vietoje!

Išskirtinė puokštė – puokštė kuri pranoks lūkesčius

Išskirtinė puokštė – puokštė kuri pranoks lūkesčius Išskirtinė puokštė – puokštė kuri pranoks lūkesčius

Inesos gėlės: FLOWER SHOP BY INESA gėlių salonai, floristikos mokymas (ARTCITY, UAB)

flowershop.lt

www.floristikoskursai.lt

Kam nepatinka išskirtinės progos? Tikriausiai nei vienam. O išskirtinėms progoms reikia išskirtinės gėlių puokštės. Bet kokia proga galima padaryti išskirtinę įdėjus papildomo darbo, daugiau laiko ir noro nustebinti svečius. Tarkim krikštynos yra ypatinga proga, vaikui ji būna viena kartą metuose, puikus pasirinkimas progą padaryti išskirtine. Tas pats su vestuvėmis, kurios įvyksta tik vieną kartą jaunavedžių gyvenimuose.

Visomis progomis gera gauti gėlių puokštes, nes jos yra neatskiriama šventės dalis ir po šventės džiugina ganėtinai netrumpą laiką. Išskirtinė gėlių puokštė pradžiugins kiekvieną jubiliatą, jaunųjų porą ar net vaiką. Tokias puokštes galite pasigaminti patys namuose, o jeigu stinga laiko ar žinių, apsilankykite Inesos gėlių parduotuvėje ir išsirinkite jums patinkančią puokštę.

Išskirtinės prabangios gėlių puokštės

Išskirtinė puokštė siejasi su prabanga, kadangi jos gaminamos iš įvairių gėlių ir galutiniame variante atrodo prabangiai ir įspūdingai.  

Populiariausios gėlės dedamos į išskirtines gėlių puokštes:

  • Rožės. Dažniausiai dedama į gėlių puokštes, jos yra įvairių spalvų, jų simbolika yra įvairi ir jos patinka beveik kiekvienam. Einant į vestuves, gimtadienius rekomenduojama į puokštę įdėti geltonų rožių, nes jos simbolizuoja – turtą ir sėkme.
  • Tulpės. Jas mėgsta gauti ne tik moterys, bet ir vyrai. Kai prasideda tulpių sezonas ir jų pilni sodai arba gėlių parduotuvės, pasinaudokite progą ir pridėkite kelias į gėlių puokštę.
  • Narcizai. Dovanojant gėles gaunančiajam linkite laimės ir sėkmės, nes tokia yra narcizų simbolika. Gėlių puokštei gėlės suteiks spalvingumo ir žaismingumo.
  • Saulėgrąžos. Viskas viename – laimė, sėkmė, gera nuotaika. Jos tinkamos dovanoti esant bet kokiai progai ir bet kokio amžiaus žmonėms.

Čia tik aptarėme kelias populiariausias gėlės, bet jų yra daug daugiau. Nebijokite eksperimentuoti, rinkitės gėles pagal jų simbolika, o ar dera viena prie kitos – pasitarkite su floristu.

Jei nerandate tinkamos gėlių puokštės...

Nenusiminkite. Apsilankykite Inesos gėlių parduotuvėje Vilniuje arba pateikite užsakymą internetu su savo pageidavimais. Mes pagaminsime norimą puokštę ir esant poreikiui pristatysime nurodytų adresu. Taip pat gėlių puokštes gaminame su dovanomis: saldainiai, vynas kava, sūriai. Puokštę gavęs asmuo bus tikrai patenkintas - bus sotus ir laimingas, nes džiaugsis spalvingomis gėlėmis ne vieną dieną. Nesudėtinga paprastą progą paversti išskirtinę šventę, pakanka tik tinkamos gėlių puokštės.

Pasidalink:

Įmonių straipsniai, naujienos, akcijos ir specialistų patarimai

  • Numatytas
  • Antraštė
  • Data
  • Atsitiktiniai
įkelti daugiau visų įkėlimui laikykite nuspaustą SHIFT klavišą įkelti visus