visainfo.lt – visa informacija vienoje vietoje!

Kaip apsaugoti SAMSUNG S8 telefono ekraną?

Kaip apsaugoti SAMSUNG S8 telefono ekraną? Kaip apsaugoti SAMSUNG S8 telefono ekraną?

Kaip rodo atlikti tyrimai, savininkas telefoną per metus netyčia numetė ant žemės bent septynis kartus, dėl šios priežasties jo ekranas gali nebeveikti. Jis gali išeiti iš rikiuotės ir dėl laikino programinės įrangos sutrikimo. Šią bėdą galima pašalinti iš naujo perjungiant telefoną. Bet prieš jį paleidžiant iš naujo, būtina išimti SIM ir SD korteles. Tačiau jeigu dėl išorinio smūgio ar kitų priežasčių jūsų telefono ekranas neveikia, nenusiminkite, Samsung S8 ekrano keitimas atliekamas internetinėje įmonėje phonefix.lt.

Ko labiausiai bijo telefono ekranas ir kokie pavojai jo gali tykoti?

Telefono ekranui smarkiai gali pakenkti ne tik jo numetimas ant žemės. Jiems taip pat ne į naudą ir aukšta temperatūra tiek lauke, tiek uždarose patalpose. Pavojų kelia iš aštrūs daiktai, galintys būti kartu su telefonu kišenėje ar rankinėje. Ne mažiau kenkia patekimas į vandenį, smėlio, dulkių ir kitokių nešvarumų patekimas į telefono vidų.
Gailėdami pinigų telefono ekrano apsaugos įsigijimui, nedovanotinai padidinate išorinių jo pažeidimų galimybę. Nors iš pradžių labai smulkūs telefono ekrano įbrėžimai naudotis telefonu netrukdo, bet laikui bėgant jie vis labiau ir labiau sumažina ekrano atsparumą išorės poveikiui. Be to, net pro pačius smulkiausius ekrano plyšius į telefono vidų labai lengvai prasibrauna drėgmė ir dulkės.

Ko geriau nedaryti su išmaniuoju telefonu?

Dabartinių telefonų korpuse esančios dalys įprastai yra klijuojamos, todėl jos didelį pavojų kelia šiluma. Todėl šių telefonų tikrai neverta neštis į pirtį arba karštą vasaros dieną laikyti saulėkaitoje, nes užkaitęs telefono ekranas lengvai gali atsiskirti nuo korpuso. Be to, aukšta temperatūra kenkia ir telefono baterijai. Išskirtinai atsargiai su telefonu reikia elgtis paplūdimyje prie jūros, nes sūrus vanduo ir smulkios smėlio dulkelės yra patys baisiausi jūsų įrenginio priešai. Taip pat negalima valyti telefono į megztinį, džinsus, ar kurį nors kitą šiurkštų rūbą, nes aštrios jo audinio dalelės, sukibusios kartu su purvo ar kitokių nešvarumų dalelėmis gali pakenkti jautriam telefono ekrano paviršiui.

Į ką reikėtų atsižvelgti, naudojant specialią ekrano apsaugą?

Jei naudojate papildomus priedus Samsung telefono ekrano apsaugai, atsiminkite, jog jeigu jie nebus skirti tik šios firmos telefonams, tada apsauga gali būti nepatikima, nes tinkamai negali prisiliesti prie ekrano, todėl paskui lengvai atsiklijuos ir nukris. O ir pats šio tipo telefono ekranas gali neatpažinti kitam telefonui skirtos apsaugos, todėl tinkamai nereaguoti į jūsų lietimus.

Pasidalink:

Įmonių straipsniai, naujienos, akcijos ir specialistų patarimai

  • Numatytas
  • Antraštė
  • Data
  • Atsitiktiniai
įkelti daugiau visų įkėlimui laikykite nuspaustą SHIFT klavišą įkelti visus