visainfo.lt – visa informacija vienoje vietoje!

Kaip išsirinkti dūmtraukį?

Kaip išsirinkti dūmtraukį? Kaip išsirinkti dūmtraukį?

Dūmtraukis yra toks specialus elektrinis prietaisas, kuris yra skirtas padėti pašalinti dūmus ir kenksmingus garus, kurie natūraliai susidaro gaminant maistą. Šie prietaisai yra naudojami virtuvėje ir, galima sakyti, kad be jų gyventi neįmanoma. Jų dėka namuose nesikaupia jokie dūmai bei garai, neužsilaiko nuo maisto gamybos sklindantys kvapai, o taip pat yra saugomas visas virtuvės bei šalia esančių kambarių interjeras. Nuo dūmų sienos bei baldai gali labai patamsėti bei susigadinti, todėl dūmtraukis virtuvėje yra tiesiog būtinas.

Dūmtraukis taip pat yra reikalingas dėl to, kad jis sugeria aliejaus daleles, kurios išleidžiamos į orą gaminant maistą. Aliejaus dalelės, nusėdančios ant baldų paviršių, taip pat gadina baldus ir ilgainiui jie praranda savo prekinę išvaizdą. Taip pat, be aliejaus nuosėdų jūsų virtuvė visuomet atrodys kur kas švaresnė. Maža to, jūs visada galite pasirinkti tokį dūmtraukį, kuris labai patobulins jūsų bendrą virtuvės interjerą ir padarys ją dar gražesne.

Šį elektrinį prietaisą reikėtų derinti prie virtuvės ir rinktis pagal jos struktūrą ir laisvą vietą virš viryklės.

Paprastai, šie elektriniai prietaisai būna standartinių dydžių – 60 cm ir 90 cm. Tačiau, visuomet galite susitarti su specialistais bei dizaineriais, kad pagamintų būtent tokį, kuris labiausiai tiktų jūsų virtuvei. Rekomenduojama, kad jis būtų šiek tiek didesnis už viryklę – taip dūmai bus lengviau sugeriami.

Pasidalink:

Įmonių straipsniai, naujienos, akcijos ir specialistų patarimai

  • Numatytas
  • Antraštė
  • Data
  • Atsitiktiniai
įkelti daugiau visų įkėlimui laikykite nuspaustą SHIFT klavišą įkelti visus