visainfo.lt – visa informacija vienoje vietoje!

Kaip parsigabenti Italijoje pirktą automobilį?

Kaip parsigabenti Italijoje pirktą automobilį? Kaip parsigabenti Italijoje pirktą automobilį?

Šiais laikais iš bet kurios Europos šalies įmanoma parsivežti tenai nusipirktą automobilį, tad organizuojamas ir automobilių gabenimas iš Italijos. Automobiliai paimami iš bet kurios vietos Lietuvoje arba Italijoje. Įprastai automobiliai keliauja tokiu maršrutu: Lietuva – Lenkija – Čekija – Austrija – Italija. Paslauga teikiama įprastu principu – nuo durų iki durų.

Kokio tipo autovežiais gabenami automobiliai?

Automobilius iš įvairių gamyklų ar prekybos taškų Italijoje ir kitose Europos šalyse užsakovams specialiai tokiems pervežimams skirtais automobiliais pargabena ta veikla užsiimančios įmonės. Jos, atsižvelgdamos į kliento pageidavimą, pasiūlo pasinaudoti atviro arba uždaro tipo autovežio paslauga. Kaip įprasta, automobiliai paimami tiesiai iš gamintojų arba prekybos vietų ir pristatomi klientui jam patogiu laiku.

Kokių markių automobiliais garsėja Italija?

Italijoje pagaminti automobiliai garsėja visame pasaulyje. Jie pasižymi išskirtinėmis savybėmis, kurios užvaldo milijonų automėgėjų protus, jau vien jų pavadinimai bemat užkaitina vairuotojų kraują iki virimo. Prekių ženklai „Ferrari“, „Maserati“, „Alfa Romeo“, „Lamborghini“, „Pagani“, „FIAT“ ir „Lancia“ yra žinomi nuo seno. „Ferrari“ itin mėgstamas sportininkų bei greičio mėgėjų. Ir visus išvardintus automobilius autovežiai gali jums pristatyti iš Italijos tiesiai į Lietuvą.

Kaip organizuojamas automobilių pervežimo darbas?

Autovežių paslaugas teikiančios įmonės pasirūpina, kad jose dirbtų profesionalūs reikiamų sričių specialistai, gebantys greitai ir nepriekaištingai atlikti visus jiems patikėtus darbus. Todėl vairuotojai ne tik puikiai vairuoja autovežius, bet ir patikimai pritvirtina vežamus automobilius, sutvarko visus jų gabenimui privalomus dokumentus. O autovežiuose įrengta naujausia GPS navigacijos sistema padeda sekti iš Italijos parvežamų automobilių kelionę nuo pat jos pradžios iki pabaigos. Vienu autovežiu iš karto galima paimti pervežti keliolika automobilių.

Ką reikėtų žinoti apie automobilio pargabenimo iš Italijos kainą?

Kiek kainuos automobilio pargabenimas iš Italijos paslaugos užsakovas sužinos tada, kai susisieks su įmonės vadybininku. Su juo aptars, kokį konkrečiai automobilį jam reikia parvežti ir iš kokios Italijos vietos, tada sužinos, kiek tai gali kainuoti. Pervežimo kaina didžia dalimi priklauso nuo atstumo, kurį reikės įveikti autovežiui. Tad automobilio kelionė iš pietinės Italijos dalies kainuos brangiau, nei iš šiaurinės.

 

Pasidalink:

Įmonių straipsniai, naujienos, akcijos ir specialistų patarimai

  • Numatytas
  • Antraštė
  • Data
  • Atsitiktiniai
įkelti daugiau visų įkėlimui laikykite nuspaustą SHIFT klavišą įkelti visus