visainfo.lt – visa informacija vienoje vietoje!

Karkasinio namo medinių perdangų garso izoliacija PAVISOL – net iki Δ =27 db

Karkasinio namo medinių perdangų garso izoliacija PAVISOL – net iki Δ =27 db Karkasinio namo medinių perdangų garso izoliacija PAVISOL – net iki Δ =27 db

UAB „PALZIV BALTIC“ – oficialus italų įmonės „MAPPY ITALIA SPA“ atstovas Lietuvoje, pristato „PAVISOL“ garso izoliaciją karkasinio namo medinėms perdangoms izoliuoti. „PAVISOL“ – plona ir ypač efektyvi smūginio garso izoliacija, taip pat yra puikus išlyginamasis sluoksnis.

Garso izoliacija perdangoms PAVISOL

Naudojant „PAVISOL“ dangą, garso izoliacija pagerinama net iki Δ =27 db.

STORIS 3 MM – Δ =25 db.

STORIS 5 MM – Δ =26 db.

STORIS 10 MM – Δ =27 db.

Garso izoliacija perdangoms PAVISOL

„PAVISOL“ yra atspari drėgmei izoliacija, kurią galima naudoti drėgnose patalpose, baseinuose, vonios kambariuose.

Garso izoliacija perdangoms PAVISOL

„PAVISOL“ garso izoliacija yra pagaminta iš ilgaamžių ir nekeičiančių savo savybių bėgant laikui, perdirbtų gumos granulių.

Garso izoliacija perdangoms PAVISOL

„MAPPY ITALIA SPA“ Europos rinkoje veikia nuo 1974 m. Ji yra šilumos ir garso izoliacijos lyderė ne tik Italijoje. Bendrovė gali pasigirti daugiau nei keturiasdešimties metų patirtimi šioje srityje. Iš įvairių medžiagų, gaminamas platus garso izoliacijos ir termoakustinių sistemų asortimentas. „MAPPY ITALIA SPA“ siūlo aukštos kokybės sertifikuotas prekes, pagamintas tik Italijoje. Kiekvienas produktas yra pagamintas iš aukštos kokybės medžiagų ir yra tikrinamas bei kruopščiai kontroliuojamas visame gamybos procese – nuo žaliavų iki galutinio produkto. „MAPPY ITALIA SPA“ komandos technikai reguliariai tikrina gamybos procesus, kad užtikrintų aukščiausius standartus.

Daugiau informacijos: www.akustiniaisprendimai.lt

Pasidalink:

Įmonių straipsniai, naujienos, akcijos ir specialistų patarimai

  • Numatytas
  • Antraštė
  • Data
  • Atsitiktiniai
įkelti daugiau visų įkėlimui laikykite nuspaustą SHIFT klavišą įkelti visus