visainfo.lt – visa informacija vienoje vietoje!

Kokias atostogų kryptis rinktis?

Kokias atostogų kryptis rinktis? Kokias atostogų kryptis rinktis?

Internetu ieškant patraukliomis kainomis siūlomų lėktuvo bilietų į įvairias šalis galima išties pasimesti – krypčių tiek daug, o kainos itin gundančios. Verta paminėti, kad skirtingos oro linijos skrydžius vykdo ganėtinai plačia kainų amplitude. Vis dėlto, galimybė sutaupyti atostogoms paskirto biudžeto finansus kartais gali paskatinti įsigyti bilietus ir pačiu nenuspėjamiausiu metu. Juk geri pasiūlymai ilgai neišnaudoti nelieka.

Galiausiai, už skrydžio bilietus sumokėjus gerokai mažiau, nei planuota, galima likusį biudžetą paskirti įmantriausių patiekalų ragavimui, išskirtinio dizaino apartamentų nuomai ar pačioms beprotiškiausioms pramogoms. Juk atvykus į dar neaplankytą šalį per itin trumpą laiką užsibrėžiama pamatyti itin daug vietų bei susipažinti su kitos šalies tradicijomis. Neįtikėtinos patirtys gimsta priimant netradicinius sprendimus, todėl kartais naudinga neriboti galimybių. Apsilankius šioje internetinėje svetainėje https://skrendu.lt/lt/cheap-flights/airbaltic-airlines galima rasti itin patraukliomis kainomis vykdomus Latvijos oro linijų skrydžius. Skrydžiai vykdomi įvairiomis kryptimis, o svarbiausia – tiesiai iš Vilniaus, tad atvykimas į oro uostą nesukels papildomų nepatogumų.

Tiesa, ne visos kryptys pasiekiamos be persėdimo, daugeliu atveju persėdimai vyksta iš kaimyninio Rygos oro uosto. Norintys pažinti Europos šalių kultūrą kviečiami apsilankyti didžiuosiuose Europos miestuose – Amsterdame, Paryžiuje, Berlyne, Londone, Romoje bei kituose miestuose. Didžiausią kiekį dviračių reginčios Olandijos miestų gatvės, į Prancūzijos orą įsismelkę skaniųjų sviestinių kruasanų kvapai ar gladiatoriška aura svetingai pasitiks kiekvieną turistą. Ieškantys kaitresnės saulės gali įsigyti bilietus Nicos, Larnakos, Atėnų bei kitų miestų ar salų kryptimis. Šių oro linijų vykdomų skrydžių bilietų kainos skatina galimybę apsvarstyti į kelionę išvykti net ir ne vieną kartą metuose. Juk kelionių metu įgyjama patirtis yra neįkainojama. Pasaulis beribis, o galimybės jį aplankyti – taip pat.

Svarbiausi patarimai skrendant „AirBaltic“ oro linijomis

Skrydžio dieną tenka išgyventi nemažai streso. Atostogos kelia teigiamus įspūdžius, tačiau jų metu susiduriama ir su nepažįstamomis situacijomis, o įvykių scenarijaus niekuomet negalima tiksliai išprognozuoti. Skrydžio dieną galima išvengti papildomų rūpesčių, jei registracija skrydžiui bus atlikta iš anksto. Likus 5 dienoms iki skrydžio registracija yra atliekama internetu ar mobiliuoju telefonu, o už ją mokėti nereikia. Registracijos skrydžiui nerekomenduojama pasilikti paskutinei dienai, nes tokiu atveju oro uoste atliekama paslauga jau yra mokama. Pilnais lagaminais į atostogas be rūpesčių – ten, kur akys išvys dar neregėtus vaizdus, o patirti įspūdžiai kvies sugrįžti dar ne kartą.

Pasidalink:

Įmonių straipsniai, naujienos, akcijos ir specialistų patarimai

  • Numatytas
  • Antraštė
  • Data
  • Atsitiktiniai
įkelti daugiau visų įkėlimui laikykite nuspaustą SHIFT klavišą įkelti visus