visainfo.lt – visa informacija vienoje vietoje!

Kur pirkti oro kondicionierių?

Kur pirkti oro kondicionierių? Kur pirkti oro kondicionierių?

Lietuviai vis dažniau renkasi įrangas, kurios ne tik padeda apšildyti patalpas be jokio vargo žiemos metu, tačiau ir sistemas, kurios veikia kaip oro vėsinimo įranga. Oro kondicionieriai yra labai įvairūs. Jie gali ne tik vėsinti, tačiau ir šildyti, taip pat valyti patalpų orą, galiausiai, drėkinti jį. Svarbiausia rasti tokią įrangą, kuri geriausiai patenkina Jūsų poreikius. O viskas dažniausiai prasideda nuo tinkamos prekybos vietos pasirinkimo.

Vis dažniau perkama internetu

Net ir tokia įranga kaip oro kondicionieriai gali būti perkami internetu. Ir jokio skirtumo, ar Jums norisi pirkti Electrolux kondicionierių, ar Daikin, Midea bei bet kurio kito vertinamo gamintojo – galima susipažinti su tam tikros įrangos techninėmis charakteristikomis  internetu ir rasti tokią, kuri geriausiai patenkina Jūsų poreikius, sutaupant daug laiko.

Svarbiausia yra pirkti iš tų, kurie jais prekiauja legaliai. Dėl to siūlome tartis su įmonėmis, o ne privačiais asmenimis, kurie įrangą parduoda skelbimų puslapiuose. Tokie kondicionieriai ne tik dažnai būna dėvėti, tačiau taip pat ir parduodami be jokių garantijų, tad jeigu suges – ne tik neatgausite pinigų iš pardavėjų, tačiau taip pat Jūsų negins ir Vartotojų teisės.

Perkant internetu būtinai detaliai susipažinkite su prekybos vietos pardavimo sąlygomis, grąžinimo garantijomis, galiausiai, jeigu kyla kokių nors klausimų – būtinai teiraukitės.

Siūlomos ir montavimo paslaugos

Priklausomai nuo perkamo oro kondicionieriaus tipo taip pat kinta ir jo montavimo sudėtingumas. Jeigu mobilūs oro kondicionieriai dažniausiai yra montuojami labai greitai ir labai paprastai, tai sieniniams bei grindiniams reikia ne tik daugiau laiko, tačiau ir žinių. Apsimoka tartis su tais, kurie ne tik prekiauja įranga, tačiau ir teikia montavimo darbus. Tuomet visam paslaugų paketui ne tik bus suteikta garantija, tačiau ir pačios paslaugos dažniausiai kainuoja pigiau.

Nemokamos konsultacijos

Kadangi šiuo metu įrangos pasiūla rinkoje yra labai plati – tikrai ne visada paprasta rasti tokią, kuri geriausiai tinka Jūsų namuose. Juk reikia išmanyti parametrus. Išeitis yra tartis su specialistais, kurie prekiauja įranga. Jie dažniausiai teikia nemokamas konsultacijas, tad patogu, galima sutaupyti daug laiko. Juolab, kad konsultacijos yra teikiamos internetu, Jums patogiu būdu ir valandomis.

Renkantis oro kondicionierius taip pat galima remtis ir kitų žmonių nuomonėmis apie įrangą. Vienų gamintojų sistemos yra vertinamos labiau nei kitos, galiausiai, smulkmeniškai vertinkite techninius įrangos parametrus, kad būtų rasta konkrečiam būstui tinkama ir tam tikro asmens poreikius patenkinanti įranga. Dėl tinkamiausios sistemos pasirinkimo siūlome tartis su Namams24 specialistais.

 

Pasidalink:

Įmonių straipsniai, naujienos, akcijos ir specialistų patarimai

  • Numatytas
  • Antraštė
  • Data
  • Atsitiktiniai
įkelti daugiau visų įkėlimui laikykite nuspaustą SHIFT klavišą įkelti visus