visainfo.lt – visa informacija vienoje vietoje!

Langų valytuvai – lengvam langų ir kitų stiklinių paviršių valymui

Langų valytuvai – lengvam langų ir kitų stiklinių paviršių valymui Langų valytuvai – lengvam langų ir kitų stiklinių paviršių valymui

Langų valymas yra vienas iš tų darbų, kuris dažniausiai randa vietą nemėgstamų darbų sąraše. Visą dieną sąžiningai valius langus ir pastebėjus ant jų įvairius dryžius, taškelius ir pan., nuotaika tikrai sugenda. Viso to galima išvengti, įsigijus tinkamus langų valytuvus.

Langų valytuvų tipai

Langų valytuvai įprastai yra skirstomi į keletą tipų.

Pirmasis tipas – tai langų valytuvai su šluoste. Šio tipo valytuvai būną įvairių pločių, todėl puikiai tinka ir įprastiems langams, ir sekcijiniams, ir siauriems bei aukštiems langams valyti. Šie valytuvai yra vertinami todėl, kad efektyviai pašalina ir didelius nešvarumus, kurie „surenkami“ šluostėje.

Antrasis tipas – tai langų valytuvai vandeniui nubraukti. Šio tipo valytuvai gali būti įvardijami, kaip universalūs valytuvai, nes jie yra naudojami ne tik langų valymui, bet ir dušo kabinos stiklų valymui, veidrodžių valymui, plytelių nusausinimui ar net aprasojusių automobilių langų valymui.

Trečiasis tipas yra vadinamas „Du viename“, t. y., langų valiklio purkštuko bei šluostės duetas. Šio tipo valytuvas yra skirtas valyti nedidelio ploto bei lengvai pasiekiamus langus, taip pat plyteles, grindis ir kitus paviršius.

Ketvirtasis tipas – tai langų valytuvai su trumpais kotais. Šio tipo valytuvai, kaip jau supratote iš jų pavadinimo, turi neilgus kotus, todėl netinka aukštiems langams valyti.

Ko negalima pasakyti apie penktojo tipo valytuvus, t. y., langų valytuvus su teleskopiniais kotais. Šio tipo valytuvai puikiai tinka valyti itin aukštus langus ir neatidaromus langus, stoglangius bei nedarinėjamą lango dalį. Valytuvų su teleskopiniais kotais kotų ilgis yra reguliuojamas.

Šeštasis langų valytuvų tipas yra langų valytuvai-siurbliai, pasižymintys tuo, kad yra kompaktiški, jais lengva naudotis, o tokiu langų valytuvu-siurbliu nuvalyti paviršiai lieka blizgūs ir nepriekaištingai švarūs.

Kodėl langų valytuvai-siurbliai tokie paklausūs?

Langų valytuvai-siurbliai, kaip jau minėta, yra vienas iš langų valytuvų tipų. Langų valytuvai-siurbliai yra itin populiarūs dėl keleto priežasčių. Pirmoji iš jų yra ta, kad naudojantis tokiu langų valytuvu langai visada atrodo nepriekaištingai, t. y., nėra jokių vandens lašelių pėdsakų, dryžių ir kitokių dalykų, kurių nenorime matyti ant ką tik nuvalyto lango ar kito stiklinio paviršiaus. Antroji priežastis yra ta, kad šis valytuvas yra saugus naudotis ir jis nepalieka jokių įbrėžimų ant stiklinio paviršiaus. Trečioji priežastis – komfortabilus dizainas. Toks valytuvas yra kompaktiškas, turintis vandens surinkimo baką bei keičiamus antgalius. Ir, galiausiai, ketvirtoji priežastis – prietaiso universalumas. Langų valytuvai-siurbliai tinka visiems lygiems paviršiams valyti. Juo lengvai nuvalysite langus, veidrodžius, plyteles, dušo kabinos sieneles ir kitus paviršius.

Langų valytuvų-siurblių veikimas

Tam, kad galėtumėte visavertiškai naudotis langų valytuvu-siurbliu, jums reikės jį įkrauti. Šis prietaisas įprastai įkraunamas per 180 min. Įkrovę langų valytuvą-siurblį be pertraukos juo galėsite dirbti nuo 30 min iki 45 min. Pažymėtina, kad 45 min šiuo valytuvu galima nuvalyti didesnį kaip 130 kv. m. paviršiaus plotą, todėl tokio laiko daugeliui pilnai pakanka, kad jų namuose esantys stiklo paviršiai nepriekaištingai blizgėtų. Šis prietaisas yra gana išmanus, todėl tol, kol jo nenaudosite, jis automatiškai įjungs budėjimo režimą tam, kad taupytų energiją.

 

Pasidalink:

Susiję įrašai (pagal žymę)

Įmonių straipsniai, naujienos, akcijos ir specialistų patarimai

  • Numatytas
  • Antraštė
  • Data
  • Atsitiktiniai
įkelti daugiau visų įkėlimui laikykite nuspaustą SHIFT klavišą įkelti visus