visainfo.lt – visa informacija vienoje vietoje!

Lengvai naudojamas deguonies koncentratorius COMPACT 525 – patogiai deguonies terapijai

Lengvai naudojamas deguonies koncentratorius COMPACT 525 – patogiai deguonies terapijai Lengvai naudojamas deguonies koncentratorius COMPACT 525 – patogiai deguonies terapijai

AVIGA, UAB

Deguonies koncentratorius Compact 525 – lengvas ir patikimas prietaisas deguonies terapijai namuose. Jis užtikrina nenutrūkstamo gryno deguonies srautą, naudojant vos vieną mygtuką.

Aparatas naudojamas deguonies terapijai – deguonies tiekimui pacientams su lėtinėmis ar ūminėmis plaučių ligomis. Jo deguonies koncentracija siekia 93%.

Compact 525 yra patikimas prietaisas, kurio našumas yra iki 5 litrų per minutę. Juo ypač paprasta naudotis – koncentratoriui nereikalinga speciali priežiūra. Taip pat aparatas yra išsiskiria tuo, jog yra paprastai transportuojamas, sveria vos 16,3 kg – tai pats lengviausias ir mažiausias šios rūšies aparatas rinkoje. Šio deguonies koncentratoriaus matmenys 62,2x34,2x30,4 cm.

Aparatą galima pirkti arba nuomoti neribotam laikui. Turint reikalingus dokumentus, jų nuomą kompensuoja Valstybinė ligonių kasa.

Pasidalink:

Įmonių straipsniai, naujienos, akcijos ir specialistų patarimai

  • Numatytas
  • Antraštė
  • Data
  • Atsitiktiniai
įkelti daugiau visų įkėlimui laikykite nuspaustą SHIFT klavišą įkelti visus