visainfo.lt – visa informacija vienoje vietoje!

LEOVIRA – Šilumos siurblių ir vėdinimo sistemų asociacijos narė nuo 2017 m.

LEOVIRA – Šilumos siurblių ir vėdinimo sistemų asociacijos narė nuo 2017 m. LEOVIRA – Šilumos siurblių ir vėdinimo sistemų asociacijos narė nuo 2017 m.

LEOVIRA, UAB

leovira.lt

UAB „LEOVIRA“ jau daugiau nei dvidešimt metų gamina vėdinimo sistemų ortakius, fasonines dalis bei kitus komponentus. Platus gaminių asortimentas bei nestandartiniai gaminiai leidžia patenkinti visus kliento lūkesčius. „Nuolat ieškome naujų sprendimų savo gamybos procese, pristatydami naujas stakles, medžiagas ir naujus sprendimus.“ – UAB „Leovira“.

Įmonė nuolatos seka pasaulines statybų pramonės naujienas, investuoja į darbuotojų kompetencijų didinimą, dalyvauja parodose, nuo 2017 m. gruodžio 7 d. yra Šilumos siurblių ir vėdinimo sistemų asociacijos narė.

Šilumos siurblių ir vėdinimo sistemų asociacija (ŠSVSA), įsteigta 2017 m. kovo mėn., vienija 15 narių. Pagrindinis asociacijos tikslas yra stiprinti Lietuvos šilumos siurblių ir vėdinimo sistemų gamintojų bei atstovų sektorių, didinti jo konkurencingumą, sudaryti palankias sąlygas verslo plėtrai. Asociacijos funkcijos yra propaguoti pažangias šildymo-vėdinimo technologijas Lietuvoje; bendradarbiauti su mokslo institucijomis; analizuoti verslo aplinką ir rinkos pokyčius, rengti statistiką apie narių parduodamos produkcijos rinkos dalį; atstovauti narių interesus valstybinėse institucijose ir įstaigose; dalyvauti standartizacijos procesuose; plėtoti bendradarbiavimą su analogiško pobūdžio kitų šalių įmonėmis, asociacijomis ir tarptautinėmis organizacijomis; formuoti bendrą veiklos politiką; organizuoti bendras informacines ir viešinimo kampanijas, leisti specializuotus leidinius.

Pasidalink:

Įmonių straipsniai, naujienos, akcijos ir specialistų patarimai

  • Numatytas
  • Antraštė
  • Data
  • Atsitiktiniai
įkelti daugiau visų įkėlimui laikykite nuspaustą SHIFT klavišą įkelti visus