visainfo.lt – visa informacija vienoje vietoje!

Makiažo psichologija: ką apie Jus sako kasdieninis makiažas

Makiažo psichologija: ką apie Jus sako kasdieninis makiažas Makiažo psichologija: ką apie Jus sako kasdieninis makiažas

Ar galima suprasti, net perskaityti moterį iš jos makiažo? Tikrai galima, kadangi kiekviena moteris dažydamasi tai daro intuityviai. Kodėl vienos naudoja labai daug kosmetikos, o tuo tarpu kitos kasdien atrodo natūraliai? Makiažas labai daug sako apie moteris, o koks – Jūsų atveju?

Makiažo nebuvimas

Kai kurios moterys kiekvieną dieną visiškai nesidažo, tik kartais pasigražina šventėms, kai norisi atrodyti įspūdingai. Ar būtinai tokios merginos yra nuostabių bruožų? Negalime sakyti, kad ne, tačiau ne, kadangi tai priklauso nuo moters požiūrio į save, pasitikėjimo. Galbūt ji turi daug odos ligų, alergijų? O gal neturi laiko? Galiausiai, gal gražiausiai sau atrodo visiškai natūrali?

Makiažo psichologija

Lengvas makiažas

Kiek daugiau pasidažiusios yra tos moterys, kurios naudoja makiažo priemones, tačiau siekia, kad veidas atrodytų kuo natūraliau, sukurtų vaizdą, tarsi moteris nėra pasidažiusi. Tokiu atveju bene daugiausia dėmesio tenka priemonėms, o ne makiažo gausai. Pavyzdžiui, makiažo šepetėlių rinkiniai skirti lengvo makiažo išgavimui, nes naudojami kiekiai dažniausiai minimalūs, lengvai dengia, veidas atrodo skaistus.

Ryškus makiažas

Tos moterys, kurios nebijo patraukti aplinkinių dėmesio, dažniausiai renkasi ryškias priemones ir tuo pačiu kiekvieną dieną renkasi drąsius potėpius ant savo veido. Tuomet dažniausiai naudojama dekoratyvinė kosmetika profesionalams, kuri padeda pasiekti ilgalaikį rezultatą ir net po visos dienos moters akys bei lūpos išlieka ryškios. Psichologai teigia, kad kartais moterys taip slepiasi po kauke, nori, kad nesimatytų jos vidaus. Tačiau mes sakome, kad tai tiesiog būdas atrodyti gražiai!

Makiažo psichologija

Profesionalus makiažas

Jeigu moteris kiekvieną dieną prie veidrodžio praleidžia po valandą ir ilgiau, tai rodo, kad ji nori būti ryški, kad ji nori, kad visi ją matytų. Dažnai teigiama, kad tai gana impulsyvių ir tuo pačiu ekstravagantiškų moterų bruožas. Žinoma, profesionalus reiškia nebūtinai labai ryškus bei rėžiantis akis. Jis gali būti ir kuklesnis, tačiau dažniausiai psichologus domina tai, kodėl moteris kiekvieną dieną tiek daug laiko praleidžia bandydama gražiai atrodyti kitiems.

Visgi, kad ir ką mato psichologai, kad ir ką kiekvieną iš mūsų mato veidrodyje - svarbiausia yra atrodyti taip, kaip Jums labiausiai patinka. Tai suteiks daugiau pasitikėjimo savimi, o tai ir yra svarbiausia.

Pasidalink:

Įmonių straipsniai, naujienos, akcijos ir specialistų patarimai

  • Numatytas
  • Antraštė
  • Data
  • Atsitiktiniai
įkelti daugiau visų įkėlimui laikykite nuspaustą SHIFT klavišą įkelti visus