visainfo.lt – visa informacija vienoje vietoje!

Maži dalykai, kurie padės visuomet atrodyti gerai

Maži dalykai, kurie padės visuomet atrodyti gerai Maži dalykai, kurie padės visuomet atrodyti gerai

Įtemptas rytas dažnai susideda iš kasdienių ritualų, galvojimą apie artėjančius užduočių terminus ir susitikimus, o gal net vaikų ruošimą į mokyklą. Paskutinis dalykas, kurį norime daryti, tai gaišti laiką stovint prie drabužių spintos ir svarstant, ką apsirengti. Iš tiesų nors jūsų pasirinktas drabužių derinys gali būti be galo paprastas, bet labai didelę įtaką gali daryti maži dalykai, nuo kurių ir priklauso, kaip atrodome ir jaučiamės. Šiame straipsnyje pateiksime keletą stiliaus patarimų, kaip atrodyti kuo geriau, kad galėtumėte drąsiai pradėti dieną.

Nepastebimas apatinis trikotažas

Nesvarbu, ar dėvite baltą palaidinę, ar mažą juodą suknelę, pasirūpinkite, kad apatiniai, esantys po drabužiais, nepersišviestų. Jei juos matote jūs, matys ir aplinkiniai. Tik netinkamai pasirinkta liemenėlė gali sugadinti visą sukurtą įvaizdį, todėl investuokite į kelias jas, tačiau kokybiškas, derančias prie drabužių ir puikiai tinkančias jūsų figūrai. Geriausias pasirinkimas – kūno spalvos liemenėlė ir norimo modelio kelnaitės. Taip pat ieškokite apatinių, kurie būtų iškirpti lazeriu, nes jie visiškai priglus prie odos ir nesimatys per drabužius. Jei norėtumėte tokį apatinį trikotažą įsigyti, tačiau nežinote, kur tai padaryti, užsukite į šią nuorodą – https://www.varle.lt/apatinis-trikotazas-moterims/.

Tinkamo dydžio drabužiai

Kitas patarimas – įsitikinkite, kad drabužiai jums tinka. Tai gali atrodyti savaime suprantamas dalykas, tačiau net nustebtumėte, kiek daug moterų vaikšto su per dideliais arba per mažais drabužiais. Nors „oversized“ tipo drabužiai dabar labai populiarūs, netinkamai pasirinkti ir gerokai per dideli jie gali iškraipyti jūsų figūrą. Tuo tarpu, per maži drabužiai yra nepatogūs ir jie taip pat tikrai neatrodys gerai. Geriausias būdas sužinoti, ar drabužis tinka, yra jį pasimatuoti, o jei perkate internetu, žinokite savo išmatavimus.

Lyginimas

Gerai išlyginti marškiniai ar kelnės gali visiškai pakeisti bendrą vaizdą, kaip jūs atrodote. Jei neturite laiko viskam lyginti, sutelkite dėmesį į labiausiai matomus drabužius, pavyzdžiui, marškinius ar švarką. Taip pat galite įsigyti glamžymuisi atsparių audinių, kurių nereikia lyginti. Turėkite omenyje, jog geriausias laikas lyginti drabužius yra prieš pat juos dėvint, tačiau taip pat galite pasiruošti juos ir iš vakaro, kad ryte sutaupytumėte laiko.

Batai

Batai gali pakeisti arba sugadinti aprangą, todėl pasirūpinkite, kad jie būtų švarūs. Nusidėvėję batai atrodo netvarkingai ir negražiai, todėl prieš išeidami iš namų skirkite laiko jiems nublizginti. Jei avite atvirus batus, įsitikinkite, kad kojų nagai atrodytų taip pat tvarkingai. O jei rinksitės avėti aukštakulnius, prieš išeidami pasipraktikuokite jais vaikščioti, kad neatrodytumėte taip, tarsi tai daryti jums būtų itin sunku.

Tvarkingi plaukai

Jūsų plaukai yra vienas pirmųjų dalykų, kuriuos žmonės pastebi, todėl pasirūpinkite, kad jie atrodytų gražiai. Jei neturite laiko juos plauti , sausas šampūnas gali būti geriausias jūsų draugas. Tiesiog užpurkškite jo, iššukuokite plaukus ir galite eiti. Jei turite laiko šukuosenai suformuoti, padarykite greitą 5 minučių šukuoseną, kuri atrodys gerai, bet ne per daug išpuoselėtai. Paprastas kuodas arba plaukai surišti į aukštą uodegą visada yra geras pasirinkimas, nes atrodo gerai su bet kokia apranga ir užtrunka kelias sekundes.

Aksesuarai

Aksesuarai gali pakeisti aprangą iš nuobodžios į stilingą, todėl nebijokite eksperimentuoti. Įspūdingas vėrinys ar auskarai gali papuošti kasdienę aprangą, o šalikas ar skrybėlė gali suteikti individualumo oficialesniam įvaizdžiui. Tik įsitikinkite, kad aksesuarai yra proporcingi jūsų figūrai - jei esate smulkaus sudėjimo, venkite didelių, per didelių daiktų, o jei esate plius dydžio, venkite mažų, smulkių aksesuarų. Be to, tinkamos spalvos pėdkelnės gali suteikti suknelei ar sijonui rafinuotumo, be to, šaltesniais mėnesiais jos sušildys.

Pasitikėjimas savimi

Paskutinis, bet ne mažiau svarbus dalykas - geriausias būdas atrodyti pasitempusiai yra spinduliuoti pasitikėjimą savimi. Tai gali atrodyti neapčiuopiama savybė, tačiau ji itin greitai pastebima pagal tai, kaip jūs elgiatės ir kaip bendraujate su kitais. Jei nesijaučiate pasitikinti savimi, dirbkite su savimi – gali padėti įvairios psichologinės knygos, skiriamas laikas sau ar kitos veiklos.

Taigi, atrodyti pasitempusiai nebūtinai turi būti sudėtinga ar užimti daug laiko. Tiesiog sutelkite dėmesį į pagrindinius dalykus ir nepamirškite, kad mažos detalės gali turėti didelę reikšmę. Vadovaudamiesi šiais patarimais visada atrodysite dailiai, kad ir kur eitumėte ar ką darytumėte!

Pasidalink:

Įmonių straipsniai, naujienos, akcijos ir specialistų patarimai

  • Numatytas
  • Antraštė
  • Data
  • Atsitiktiniai
įkelti daugiau visų įkėlimui laikykite nuspaustą SHIFT klavišą įkelti visus