visainfo.lt – visa informacija vienoje vietoje!

Mitai apie mobilius modulinius namelius

Mitai apie mobilius modulinius namelius Mitai apie mobilius modulinius namelius

MM Statyba, UAB

www.mmstatyba.lt

„MM Statyba“ yra pirmaujanti modernių, funkcionalių ir ekonomiškų įvairaus dydžio mobilių modulinių namelių, skirtų ne tik laisvalaikiui, bet ir nuolatiniam gyvenimui, gamintoja. Nuosekliai siekdami naujovių, mes nuolat siūlome šiuolaikiškus sprendimus, pagrįstus naujausiomis gamybos technologijomis. Jau 14 metų savo klientų svajones paverčiame realybe ir viso proceso metu teikiame profesionalius patarimus bei konsultacijas. Turėdami gausią kvalifikuotų specialistų komandą, aprūpintą aukščiausios kokybės statybos priemonėmis, siekiame pranokti visų savo vertinamų klientų lūkesčius.

Mobilieji moduliniai nameliai, kaip inovatyvus ir praktiškas būsto sprendimas, jau ilgą laiką pritraukia vis didesnį žmonių dėmesį. Nepaisant augančio šių namelių populiarumo, daugelis žmonių vis dar tiki sklandančiais mitais ir yra susidarę klaidingą nuomonę apie šį gyvenamojo būsto variantą. Šie mitai neretai gali trukdyti suvokti tikrąjį namelių potencialą ir privalumus.

Šiame straipsnyje aptarsime ir paneigsime populiariausius mitus apie mobilius modulinius namelius. Paaiškinsime, kodėl tai yra puikus gyvenimo sprendimas tiek trumpalaikiam laikotarpiui, tiek nuolatiniam gyvenimui.

Mitai apie mobilius modulinius namelius

Mitas Nr.1. Mobilūs moduliniai namai yra statomi iš prastos kokybės medžiagų

Tai, kad mobilieji moduliniai namai yra statomi iš prastos kokybės medžiagų, neretai kyla dėl senų stereotipų apie šiuos namus. Šiandieninė statybos technologija ir medžiagos ženkliai pasikeitė nuo tų, kurios buvo naudotos daug metų atgal.

„MM Statybos“ moduliniai namai yra pastatyti iš aukštos kokybės medžiagų, kurios yra atsparios įvairioms oro sąlygoms ir kitoms galimoms grėsmėms. Mes atidžiai renkamės iš to statyti namelius, nes savo klientams visada norime suteikti aukščiausią kokybę ir ilgaamžiškumą.

Mitas Nr.2. Mobilus modulinis namelis greitai sugrius

Teigiama, jog mobilus moduliniai nameliai netarnaus ilgai ir sugrius, tačiau tai priklauso nuo to, kaip jis yra projektuojamas, statomas ir prižiūrimas. Nors namelių statymo terminas yra labai trumpas (2-3 mėnesiai), tačiau tai nereiškia, kad darbas yra atliekamas greitai ir nekokybiškai.

„MM Statyba komanda dirba profesionaliai, naudoja patobulintas statybos technologijas, siekdami užtikrinti stabilumą ir ilgaamžiškumą. Taip pat būtina paminėti, kad reguliari namelio priežiūra ir būtinų remonto darbų atlikimas padeda išsaugoti namelio būklę ilgesniam laikotarpiui, tad namelis gali tarnauti taip pat ilgai kaip ir įprastas namas.

Mitas Nr.3. Mobiliuose moduliniuose nameliuose neįmanoma gyventi visus metus

Vienas iš populiariausių mitų yra, jog mobiliuose moduliniuose nameliuose neįmanoma gyventi visus metus. Tai nėra tiesa, nes šiuolaikinės inovacijos leidžia sukurti labai komfortiškus namus, tinkamus nuolatiniam gyvenimui. Tokie nameliai gali būti tinkamai izoliuoti, aprūpinti efektyviomis šildymo ir vėsinimo sistemomis bei moderniais įrenginiais, užtikrinančiais patogų kasdienį gyvenimą visus metus.
„MM Statyba“ statomi mobilūs nameliai yra šiltinami 10cm poliuretano putomis, tai atitinka apie 15 cm vatos. Tokio apšiltinimo pilnai užtenka jeigu klientai namelį naudoja laisvalaikiui. Planuojant gyventi ir žiemos laikotarpiu, rekomenduojame didinti karkasą 5cm ir į padidintą sluoksnį dėti mineralinės arba akmens vatos. Toks apšiltinimas atitinka apie 20cm apšiltinimą vatos sluoksniu ir tokio kiekio puikiai užtenka gyventi visus metus!

Mitas Nr.4. Mobilūs moduliniai nameliai nėra sandarūs

Mobilūs moduliniai nameliai yra laikomi nesandariais, bet tai taip pat klaidingas teiginys. Namo konstrukcija yra apgalvota iki smulkmenų – namelių dugnas yra tvirtas ir sandarus, aliuminio profilio langai pasižymi puikia šilumos izoliacija bei yra atsparūs susibraižymams ir neigiamam aplinkos poveikiui. Visi šie sprendimai padeda užtikrinti optimalią oro ir šilumos izoliaciją ir užtikrina namelio visapusišką sandarumą.

Mitas Nr.5. Mobilūs moduliniai nameliai yra labai brangūs

Daugelis žmonių mano, jog mobilūs moduliniai nameliai yra labai brangūs. Mūsų prekių asortimente namelių kainos labai įvairios, tad pritaikytos prie įvairių klientų poreikių ir galimybių – siūlome namelius nuo 9 800 eurų be PVM iki 31 000 eurų be PVM. Nors pradinė investicija gali atrodyti šiek tiek didelė, būtina atsižvelgti į ilgalaikes išlaidas. Daugelis šių namelių energetiškai taupūs, todėl per laiką jie gali sumažinti šilumos ir elektros sąnaudas, o tai sutaupys finansų ilgoje perspektyvoje.

Mitai apie mobilius modulinius namelius

Norėtumėte mobilaus modulinio namelio ar turite daugiau neatsakytų klausimų? Pabendraukime! Suteikiame profesionalią konsultaciją. Kviečiame kreiptis +370 645 50 965 arba Šis el.pašto adresas yra apsaugotas nuo šiukšlių. Jums reikia įgalinti JavaScript, kad peržiūrėti jį.

Pasidalink:

Įmonių straipsniai, naujienos, akcijos ir specialistų patarimai

  • Numatytas
  • Antraštė
  • Data
  • Atsitiktiniai
įkelti daugiau visų įkėlimui laikykite nuspaustą SHIFT klavišą įkelti visus