visainfo.lt – visa informacija vienoje vietoje!

Oro šilumos siurbliai Samurai S – nuo šiol pritaikomi ir komerciniam šaldymui

Oro šilumos siurbliai Samurai S – nuo šiol pritaikomi ir komerciniam šaldymui Oro šilumos siurbliai Samurai S – nuo šiol pritaikomi ir komerciniam šaldymui

Oro šilumos siurbliai „Samurai S“ – dabar pritaikomi komerciniam šaldymui! Išplėsti „RHMA-AVN“ oro šilumos siurblių techniniai parametrai, o ištekančio skysčio temperatūra (IST)
gali siekti vos −10 ºC.

„Įdiegus naujuosius patobulinimus, naujasis „Samurai S“ oro šilumos siurblių asortimentas tapo ne tik ekonomiškiausiu sprendimu siekiant komfortiškai atvėsinti ir sušildyti nedideles gyvenamąsias ir komercines patalpas, bet ir puikiu pasirinkimu žemų temperatūrų pramoninio vėsinimo ir vidutinių temperatūrų (>0 C) komercinio šaldymo paskirtims maisto perdirbimui skirtose šaldymo patalpose, vyninėse, steriliose patalpose ir pan.“ David de la Merced. Vandens šaldymo mašinų ir ventiliatorinių konvektorių ES produktų vadovas.

„Hitachi“ oro šilumos siurbliai „Samurai S“

Apdovanojimus nuskynę energiją taupantys oro šilumos siurbliai su inverterine technologija, išsiskiriantys kompaktišku dydžiu ir moduliškumu, pasižymi geriausiu savo klasėje ekonomiškumo ir efektyvumo santykiu taikant juos ŠVOK ir šaldymo reikmėms.

Nauji standartiniai techniniai parametrai dirbant šaldymo režimu

Oro šilumos siurbliai Samurai S

Anksčiau „Samurai S“ ištekančio skysčio temperatūros intervalas svyravo nuo +5 °C iki +15 °C. Įdiegus naujausius patobulinimus, šią temperatūrą galima sumažinti iki −10 °C, o tai leidžia įrenginius pritaikyti vidutinių temperatūrų komercinio šaldymo ir žemų temperatūrų vėsinimo procesams.  

„Samurai S“ įrenginiai gali veikti esant įvairiai lauko oro temperatūrai, kuri gali svyruoti nuo −5 °C iki +48 °C, neatsižvelgiant į ištekančio skysčio temperatūros nustatymus. Tiesa, atkreipkite dėmesį, kad skysčio temperatūrai esant žemesnei kaip +5 °C, būtina naudoti vandens ir glikolio (priedo nuo užšalimo) mišinį.

„Hitachi“ aušintuvų pasiūlą papildžius šiais atnaujintais modeliais, dabar visus „Samurai“ asortimentus galima naudoti šaldymui neužšąlančiu skysčiu: „Samurai S“ ir „Samurai M“ IST temperatūra standartiškai gali būti sumažinama iki −10 °C ir −8 °C, o „Samurai L“ siurblys gamykloje gali būti pritaikomas šaldymo neužšąlančiu skysčiu funkcijai.  

„Samurai S“ naudojimo šaldymo reikmėms pranašumai

Oro šilumos siurbliai Samurai S

  • Šaltnešio atžvilgiu. Lyginant su centrinėmis šaldymo sistemomis, pagrįstomis kompresorių agregatais arba kondensaciniais įrenginiais, naudojant neužšąlančius skysčius,  šaltnešiui nebereikia cirkuliuoti po pastatą, nes jis lieka šilumos siurblio viduje, o tai sumažina nuotėkio riziką. Be to, montavimas paprastesnis, o techninės priežiūros kaštai mažesni.
  • Efektyvus. „Samurai S“ užtikrina įspūdingas patvirtintas efektyvumo vertes: SEE – iki 4,52, EER – iki 2,81, o tai garantuoja mažas veiklos sąnaudas.
  • Kompaktiškas ir paprastas. Įrenginiuose įrengta šoninio srauto oro išleidimo funkcija, sumažintas poveikis aplinkai. Su kiekvienu „Samurai S“ įrenginiu gamykla  standartiškai patiekia visą hidraulinės įrangos komplektą, gamykloje sumontuotas siurblio komplektas ir papildomi hidrauliniai priedai tiekiami atskirai.
  • Modulinis. Galima pakopiniu būdu sujungti ir be išorinio valdymo įrenginio valdyti iki keturių modulių,  o suderintas vėsinimo pajėgumas gali siekti iki 71,2 kW esant 7 °C IST arba 40,8 kW esant −10 °C IST.

Oro šilumos siurbliai Samurai S

Norėdami sužinoti daugiau apie „Samurai S“ ir kitus „Hitachi“ vėsinimo ir šildymo sprendimus, susisiekite su oficialiu „Hitachi“ atstovu Lietuvoje „Gilius ir Ko“.

Pasidalink:

Įmonių straipsniai, naujienos, akcijos ir specialistų patarimai

  • Numatytas
  • Antraštė
  • Data
  • Atsitiktiniai
įkelti daugiau visų įkėlimui laikykite nuspaustą SHIFT klavišą įkelti visus