visainfo.lt – visa informacija vienoje vietoje!

Plaukimas laivu Nerimi – VilniusKatamaran.LT kviečia į smagias keliones Vilniaus centre!

Plaukimas laivu Nerimi – VilniusKatamaran.LT kviečia į smagias keliones Vilniaus centre! Plaukimas laivu Nerimi – VilniusKatamaran.LT kviečia į smagias keliones Vilniaus centre!

VilniusKatamaran.LT kviečia į smagias keliones laivu Nerimi. Jau galite išsinuomoti net 2-u VIP klasės laivus ir švęsti nepamirštamas šventes pačiame centre Neries upėje ! Viename katamarane telpa iki 25 asmenų, tad viso gali plaukti net 50 svečių, o plaukimo maršrutą galima suderinti pagal pageidavimą.

VilniusKatamaran.LT laivas tai – puiki mergvakario, bernvakario, gimtadienio ir bet kurios šventės vieta. Plaukdami Neries upe galite paversti bet kurią progą išskirtine arba tiesiog maloniai praleisti laiką su šeima, draugais ar kolegomis besigrožint gamta ir upės pakrantėmis.

Plaukimas laivu Nerimi

RENGINIAI • Vestuvės • Krikštynos • Gimtadienis • Verslo susitikimai •

Turite išskirtinių idėjų? Papasakokite jas ir VilniusKatamaran.LT švenčių organizatoriai įgyvendins Jūsų norus: personalizuos renginį pagal norimą tematika, pasirūpins maitinimu ir gėrimais, DJ ir fonine muzika, animatoriumi, dekoracijomis, kruizo maršrutu ir t.t.

Renginiai gali būti stacionarūs arba su plaukimu į kruizą. Nuo to priklausys svečių skaičius. Svečiai gali naudotis dviem laivo deniais: žemutiniu – šildomu, su puikia panorama, ir viršutiniu – su poilsio zonomis.

Plaukimas laivu Nerimi



VAKARE IR NAKTĮ • VIP klasės vakarienės ir verslo susitikimai ant vandens

Verslo susitikimas kartu su kruizu – tai VIP pasiūlymas tiems, kuriems pabodo nuobodžios ir įprastos vietos. Vakare ir naktį galima vykti į kruizą po apylinkes arba pasirinkti sustojimo vietą ir grožėtis Vilniaus panorama. Galimybė pritaikyti
muziką, apšvietimą bei pasirinkti maitinimą. Meniu ir baras parenkamas pagal kliento pageidavimus. Renginio metu gali šviesti profesionalus, kintamas apšvietimas, groti muzika pagal susitikimo temą. Katamaranuose įrengtas tualetas bei rūkymo vieta.

Plaukimas laivu Nerimi



KELEIVINIAI KRUIZAI • Kruizas Neries upe vienu

Kruizas VilniusKatamaran.LT laivais – ideali pramoga tiems, kurie nori pamatyti Vilnių kitu kampu. Modernus katamaranų dizainas ir galimybė naudotis dviem deniais (įskaitant žemutinį, uždarą ir
šildomą) užtikrins patogią kelionę nepriklausomai nuo oro sąlygų.

Plaukimas laivu Nerimi



DIENOS METU • Integraciniai renginiai įmonėms

VilniusKatamaran.LT laivais – pirma tokia išskirtinė integracinių renginių ant vandens organizavimo vieta. Organizatoriai užtikrina svečių privatumą, renginiai organizuojami išskirtiniu būdu, o priežiūrą vykdo
apsauga. Galimybė pritaikyti muziką, apšvietimą bei pasirinkti maitinimą.

Plaukimas laivu Nerimi



VERSLO SUSITIKIMAI IR KONFERENCIJOS • Pirmoje vietoje – privatumas.

VilniusKatamaran.LT nuomoja išskirtinius katamaranus su garso nepralaidžiais langų stiklais, todėl verslo susitikimai vyksta ramioje ir draugiškoje atmosferoje. Ant denio yra multimedijos įranga, įskaitant 50 colių įstrižainės televizorių,
kuriame galima rodyti prezentacijas bei kitą filmuotą medžiagą.

Plaukimas laivu Nerimi

Maloniai kviečiame rezervuoti, plaukimui Neryje Vilniuje ! Taip pat visą sezoną organizuojami ir reisiniai plaukimai katamaranu.

VilniusKatamaran.LT laivų nuoma Vilniuje
Pasidalink:

Įmonių straipsniai, naujienos, akcijos ir specialistų patarimai

  • Numatytas
  • Antraštė
  • Data
  • Atsitiktiniai
įkelti daugiau visų įkėlimui laikykite nuspaustą SHIFT klavišą įkelti visus