visainfo.lt – visa informacija vienoje vietoje!

Pramoninių padėklų standartas – sertifikuotas

Pramoninių padėklų standartas – sertifikuotas Pramoninių padėklų standartas – sertifikuotas

Jeigu Jums reikalingi pramoniniai padėklai – labai svarbu rinktis atsakingus gamintojus ir prekybininkus, kadangi tik sertifikuota kokybė bus labai gera. Kai kurie siūlo juos įsigyti pigiau, tačiau tai dažniausiai yra padirbiniai, kurie, deja, ne tik neatitinka matmenų, kurie taikomi prie sandėliavimo technikos, tačiau ir pati konstrukcija ne tokia kokybiška, greičiau genda.

Šiuo metu prekybos vietų, kurie juos siūlo – ne viena, tad rasti geriausius bus galima tik skyrus laiko smulkmenoms. Pramoninius padėklus rasite čia: alsena.lt.

Ekologiškas pasirinkimas

Jeigu norite būti ramus, kad Jūsų naudojami gaminiai versle yra draugiški aplinkai – būtinai turite pirkti tik sertifikuotus gaminius. Jie kurti pagal tam tikrus standartus. Štai pramoniniai padėklai yra orientuoti į verslo poreikius, kurie derinami su gamtos saugojimo aspektais.

Saugumas yra svarbiausia

Taip pat siūlome nepamiršti, kad tik sertifikuoti gaminiai yra saugūs pagal nustatytus reikalavimus. EURO paletės yra labai griežtai reglamentuojamos, tad svarbu, kad būtų laikomasi kokybės. Kiekvieno atsakingo verslininko darbas yra pasirūpinti savo darbuotojais, o tam reikalingos priemonės, kurios ir kuria tą saugią aplinką.

Standarto niuansai

Jeigu norite būti ramus – pirmiausia turite rasti patikimą prekybos vietą, kurioje teikiamos sertifikavimo garantijos. Taip pat labai dažnai apie tai išduoda ir siūlomi palečių dydžiai, kadangi jie yra vienodi. Kai kurie siūlo neįprasto dydžio paletes. Tai dažniausiai yra klastotės, tad jų pirkti, net jeigu ir kainuoja pigiau, nesiūlome.
Apačioje rasite dydžių lentelę, kurios yra universalios ir tinkamos bet kokio tipo sandėliavimo darbams atlikti.

Tipas Išmatavimai (plotis ir ilgis, mm)
EUR, EUR 1 800 mm × 1,200 mm
EUR 2 1,200 mm × 1,000 mm
EUR 3 1,000 mm × 1,200 mm
EUR 6 800 mm × 600 mm

Sertifikuota kokybė ne tik Jums tarnaus kur kas ilgiau, tačiau ir bus saugesnės. Tuo turėtų rūpintis kiekvienas atsakingas verslininkas, kuriam svarbu, kad net ir padėklai, kurie gali atrodyti tik kaip smulkmena, būtų geros kokybės.

Pasidalink:

Įmonių straipsniai, naujienos, akcijos ir specialistų patarimai

  • Numatytas
  • Antraštė
  • Data
  • Atsitiktiniai
įkelti daugiau visų įkėlimui laikykite nuspaustą SHIFT klavišą įkelti visus