visainfo.lt – visa informacija vienoje vietoje!

Santechnikos, šildymo, vėdinimo, oro kondicionavimo įranga. Šiltas oras – su mumis dirbti lengva ir saugu!

Santechnikos, šildymo, vėdinimo, oro kondicionavimo įranga. Šiltas oras – su mumis dirbti lengva ir saugu Santechnikos, šildymo, vėdinimo, oro kondicionavimo įranga. Šiltas oras – su mumis dirbti lengva ir saugu

Šiltas oras, UAB

www.siltasoras.lt

UAB „Šiltas oras“ užsiima mažmenine ir didmenine prekyba šiuolaikine šildymo įranga, santechnikos prekėmis, vėdinimo-rekuperacinėmis sistemomis, inžineriniais sprendimais. Įmonė atstovauja tokius gamintojus kaip: „DAIKIN“, „MIDEA“, „ALFA INNOTEC“, „BRINK“, „ZEHNDER“, „VIESSMANN“ ir kt.

UAB „Šiltas oras“ nuo 2018 m. sukaupė didelę patirtį šildymo, vėdinimo, kondicionavimo, nuotekų valymo, vandentiekio įrangos srityse. Iš labiausiai visuomenei žinomų objektų, bendrovei teko atlikti Šv. Kotrynos bažnyčios šildymo sistemos įrengimą, Operos ir baleto teatro vandentiekio rekonstrukciją, Balatono viešbučio vandentiekio sistemos įvedimą, „Inchape Motors“ serviso šaldymo sprendimus, Sodra visos Lietuvos padalinių šaldymo rekonstrukciją, Vilniaus Tauro sporto mokyklos šaldymo įrengimą ir daugybę didesnių ir mažesnių tiek gyvenamųjų, komercinės paskirties, bei pramoninių objektų.

UAB „Šiltas oras“ padeda suskaičiuoti sąmatas, parinkti bei sukomplektuoti medžiagas ir įrangą, atrinkti subrangovus, rasti optimaliausią variantą montavimui ir įrengimui, garantinei ir pogarantinei priežiūrai - siekiant maksimaliai išspręsti su šildymu, vėdinimu, oro kondicionavimu, vandentiekiu ar nuotekomis kylančias problemas.

„Vertiname ilgalaikius ryšius tiek su savo klientais, tiek ir su partneriais, tiekėjais. Todėl visada stengiamės klientui suteikti maksimaliai reikiamą informaciją ir parinkti optimaliausią įrangą, siekiant maksimaliai sutaupyti kliento kaštus ilgalaikiame procese bei išvengti nekokybiškos ir pigios įrangos bei medžiagų keliamų problemų. Orientuojamės į individualų vartotoją, bet reikalui esant sprendžiame ir siūlome inžinerinius sprendimus įmonėms įrengiant tiek patalpas, tiek ir negyvenamosios paskirties pastatus.

Ilgametė 30 metų patirtis leido atsirinkti kompetentingus darbuotojus, gamintojus, kurie yra patikimi, kiti – gal brangesni, tačiau ilgalaikiame vartojime investicija atsiperka su kaupu. Siūlome tuos prekių ženklus, su kuriais praktiškai nebūna problemų, kur yra garantuotas servisas ir atgalinis ryšys klientui ar partneriui.

  • Patirtis nuo 1992 metų.
  • Pardavėme 20000 katilų.
  • Pirmi katilai veikia dar nuo 1995 metų.
  • Galime paleisti šildymą per 3 darbo dienas.“

„Su mumis dirbti lengva ir saugu!“ – UAB „Šiltas oras“.

Pasidalink:

Įmonių straipsniai, naujienos, akcijos ir specialistų patarimai

  • Numatytas
  • Antraštė
  • Data
  • Atsitiktiniai
įkelti daugiau visų įkėlimui laikykite nuspaustą SHIFT klavišą įkelti visus