visainfo.lt – visa informacija vienoje vietoje!

Šeimos masažo namai kviečia į unikalią procedūrą – Terapija veidui, švelnumas ir grožis rankoms

Šeimos masažo namai kviečia į unikalią procedūrą – Terapija veidui, švelnumas ir grožis rankoms Šeimos masažo namai kviečia į unikalią procedūrą – Terapija veidui, švelnumas ir grožis rankoms

MASAŽO NAMAI, UAB-MASAŽO NAMAI ir ŠEIMOS MASAŽO NAMAI masažo ir grožio procedūrų centrai Vilniuje: veido ir kūno masažas, kosmetologija, masažo kursai

www.masazonamai.lt

Tam, kad neįkyrėtų kasdieniai darbai ir rutina, nepamirškite savęs palepinti ir skirti sau laiko. Tam puikiai tiks Šeimos masažo namų siūloma unikali procedūra – Terapija veidui, švelnumas ir grožis rankoms.

Ritualą pradėsime plaštakų šveitimu, kuris atnaujins ir atgaivins odą. Po šveitimo rankas merksite į skysto ir šilto parafino vaško vonelę, kol jos pasidengs keliais sukietėjusiais parafino vaško sluoksniais. Pasirūpinsime, kad rankos būtų šilumoje, kietėdamas parafinas atvers odos poras ir pašalins toksinus bei negyvas odos daleles. Po procedūros rankų oda bus itin švelni.

Profesionaliai atliktas veido masažas padeda efektyviai kovoti su smulkiomis raukšlelėmis, atgaivina pavargusią, suglebusią odą, ji įgauna sveiką spalvą, pagerėja odos tonusas, oda tampa elastingesnė. Masažo metu pašalinamos ir negyvos odos ląstelės.

Rezervacijai ir visos reikalingos informacijos teiraukitės telefonu arba asmenine žinute: +370 665 44 680.

Registruotis procedūrai galite per „Treatwell“ programėlę: https://www.treatwell.lt/salonas/seimos-masazo-salonas/

Plačiau apie mus: https://www.seimosmasazonamai.lt/

Vilnius, Pietario g.8

Jūsų „Šeimos masažo namai“

Pasidalink:

Įmonių straipsniai, naujienos, akcijos ir specialistų patarimai

  • Numatytas
  • Antraštė
  • Data
  • Atsitiktiniai
įkelti daugiau visų įkėlimui laikykite nuspaustą SHIFT klavišą įkelti visus