visainfo.lt – visa informacija vienoje vietoje!

Svarbiausios vonios kambario interjero detalės

Svarbiausios vonios kambario interjero detalės Svarbiausios vonios kambario interjero detalės

Šiuolaikinių higienos reikalavimų laikais automatiniai rankšluosčių dozatoriai tapo kone tam tikru rinkos reikalavimu, o ne užgaida, kaip galėjo atrodyti dar visai neseniai. Ar turėtume galvoti apie automatinius rankšluosčių dozatorius kaip apie būtiną interjero detalę savo vonios kambaryje?

Nepaisant iš pažiūros paprastos šio prietaiso konstrukcijos, tinkamo vienkartinių servetėlių dozatoriaus pasirinkimas dėl plataus asortimento gali būti gana rimtas iššūkis, kuriant interjerą vonios kambaryje. Daugiau apie jų pritaikymą interjere rasite internete, o mes aptarsime jų savybes.

Privalumai ir pasirinkimo savybės

Popieriniai rankšluosčiai pakeičiantys tekstilinius rankšluosčius yra puiki alternatyva šluostyti medžiagas, nes pašalina drėgmę ir riebalus ne tik nuo rankų, bet ir nuo įvairių paviršių. Bet jei namuose ritinius galima tiesiog padėti ant stalo, tai viešose vietose toks higieninis popierius turi būti laikomas specialiame dozatoriuje. Ir ne tik todėl, kad taip gražiau ir patogiau. Faktas yra tai, kad popierinių rankšluosčių dozatoriai žymiai pagerina higienos kokybę ir užtikrina ekonomiškesnį vartojimą, o tai ypač naudinga įstaigoms, kuriose yra didelis žmonių srautas.

Dozatoriai gaminami įvairių formų ir tipų. Jie turėtų būti gražūs ir funkcionalūs. Pagrindiniai tokių įrenginių pranašumai yra šie:

  • Dozuotas lapų išdavimas, todėl nebus švaistomo popieriaus;
  • Medžiaga viduje išlieka švari, jos niekas neliečia;
  • Lengva priežiūra.

Planuojant įsigyti dozatorius, reikia apgalvoti, kokiai konkrečiai patalpai jie tarnaus. Tai gali būti virtuvė, vonios kambarys ar tualetas. Svarbus ir kambario dydis. 

Nuo pat dozatoriaus pasirodymo jis buvo nuolat tobulinamas ir modernizuojamas. Iki šiol rinkoje yra daug modelių, kurie skiriasi vienas nuo kito. Jie sąlyginai skirstomi į keletą tipų, priklausomai nuo gamybai naudojamų medžiagų, popieriaus tiekimo būdo ir naudojamų rankšluosčių tipo.

Popierinių rankšluosčių dozatoriai jūsų namuose – naudingas ir patogus aksesuaras, kuris organiškai įsilies į namų vonios interjerą. Jis visiškai atitinka sanitarinius ir higienos reikalavimus. Jį lengva prižiūrėti, lengva išplauti. Galite pasirinkti sieninį arba stalinį modelį, kuris neužima brangios laisvos vietos. Tai leis įvertinti, kiek patogiau bus po kiekvieno rankų plovimo naudoti popierinius rankšluosčius, kiek padidės komfortas ir pagerės interjero dizaino sukūrimas.

Pasidalink:

Įmonių straipsniai, naujienos, akcijos ir specialistų patarimai

  • Numatytas
  • Antraštė
  • Data
  • Atsitiktiniai
įkelti daugiau visų įkėlimui laikykite nuspaustą SHIFT klavišą įkelti visus