visainfo.lt – visa informacija vienoje vietoje!

Tailando refeksinis pėdų masažas – pasilepinkite ir mėgaukitės užplūdusia energija ir gera nuotaika!

Tailando refeksinis pėdų masažas – pasilepinkite ir mėgaukitės užplūdusia energija ir gera nuotaika! Tailando refeksinis pėdų masažas – pasilepinkite ir mėgaukitės užplūdusia energija ir gera nuotaika!

MASAŽO NAMAI, UAB-MASAŽO NAMAI ir ŠEIMOS MASAŽO NAMAI masažo ir grožio procedūrų centrai Vilniuje: veido ir kūno masažas, kosmetologija, masažo kursai

www.masazonamai.lt

„Masažo namai“ kviečia pasinaudoti specialiu pasiūlymu ir pasilepinti Tailando refleksiniu pėdų masažu, kurio kaina šiuo metu tik 29 eurai! (įprastinė kaina 45 eurai už 45 minučių procedūrą).

Tailando refeksinis pėdų masažas ne tik pašalina nuovargį, nemigą, galvos skausmus, bet ir užtikrina puikią savijautą bei gerą nuotaiką.

Juk ne veltui saulėtose Rytų šalyse tikima, jog žmogaus pėdų grožis yra ne ką mažiau svarbus nei veido skaistumas. Pasirūpinkite savo pėdomis ir taip pasirūpinsite visu organizmu. Neleiskite savo kūnui sugriūti, atstatykite jo energetinį balansą Tailando masažo pagalba ir džiaukitės puikia sveikata, neblėstančia energija ir gera nuotaika!

Procedūrai greitai ir paprastai užregistruoti čia: https://reservationplus.com/experience/XlkanT/services

Įsigyti procedūrą galite čia: https://masazonamai.dovanu-kuponai.lt/vouchers/spa

Pasidalink:

Įmonių straipsniai, naujienos, akcijos ir specialistų patarimai

  • Numatytas
  • Antraštė
  • Data
  • Atsitiktiniai
įkelti daugiau visų įkėlimui laikykite nuspaustą SHIFT klavišą įkelti visus