visainfo.lt – visa informacija vienoje vietoje!

Efektyvus tvenkinių su žuvimis valymas nuo dumblių ir mikrobiologinės būklės gerinimas – Probiotikai Tvenkiniams

Tvenkinių valymas nuo dumblių, vandens telkinių mikrobiologinės būklės gerinimas Probiotikais Tvenkiniams Tvenkinių valymas nuo dumblių, vandens telkinių mikrobiologinės būklės gerinimas Probiotikais Tvenkiniams

Efektyviam ir saugiam tvenkinių bei kitų vandens telkinių su žuvimis valymui nuo dumblių bei mikrobiologinės būklės gerinimui, pristatome ekologišką, 100% natūralų, gyvą probiotinį produktą – „Probiotikai Tvenkiniams“. Probiotinis preparatas „Probiotikai Tvenkiniams“ yra ekologiškas – 100% natūralus, gyvas probiotinis produktas, skirtas vandens telkinių su žuvimis valymui ir mikrobiologinės būklės gerinimui. 

„Probiotikai Tvenkiniams“ produkto sudėtyje esantys gyvi efektyvūs anaerobiniai mikroorganizmai, enzimai ir antioksidantai, efektyviai mažina organinę taršą, keičia vyraujančią mikroflorą, sukurdami nepalankias sąlygas daugintis patogeniniams mikroorganizmams, efektyviai mažina daugumos bakterinės kilmės dumblių susidarymą. „Probiotikai Tvenkiniams“ produktas gaminamas natūralios fermentacijos būdu, jo sudėtyje nėra genetiškai modifikuotų medžiagų, jis yra ekologiškas.

Probiotinio preparato „Probiotikai Tvenkiniams“ veikimas

Kiekviename vandens telkinyje yra savita tarša, kuri kinta priklausomai nuo paviršinių nuotekų, patenkančių į vandens telkinį, užterštumo ir sudėties, paukščių ir vėjo pernešamų mikroorganizmų ir kitų veiksnių. Jeigu dėl tokių veiksnių vandenyje padaugėja patogenų ir/ar bakterinės kilmės dumblių, atsiranda plūduriuojanti tarša, t.y. pasikeičia vandens pH, keičiasi vandens telkinio ekologinė būklė, jis “suserga”, vanduo pradeda dvokti, jame trūksta deguonies augalams ir žuvims, atsiranda bakteriniai dumbliai ir dar didėja plūduriuojanti tarša.

Šiame probiotiniame produkte esantys naudingi (probiotiniai) anaerobiniai mikroorganizmai sukuria „sveiką“ mikrobiologinę pusiausvyrą vandenyje. Jų kiekis turi būti pakankamas, kad jie pradėtų dominuoti ir stabdyti puvimo procesus.

Probiotinio preparato „Probiotikai Tvenkiniams“ nauda vandens telkiniams

  • „Probiotikai Tvenkiniams“ ekologiškas ir draugiškas aplinkai produktas efektyviai valantis tvenkinius nuo dumblių ir kt.
  • „Probiotikai Tvenkiniams“ naikina organinę taršą tvenkiniuose, vanduo tampa skaidresnis.
  • „Probiotikai Tvenkiniams“ stabdo tvenkiniuose esančių patogeninių mikroorganizmų ir daugumos bakterinės kilmės dumblių dauginimąsi bei likviduoja juos.
  • „Probiotikai Tvenkiniams“ atstato reikiamą deguonies lygį tvenkinių vandenyje žuvims ir augalams.
  • „Probiotikai Tvenkiniams“ – 100% natūralus ir visiškai saugus gyvūnams, žuvims, augalams ir žmonėms!
  • Naudinga žuvims bei visai mikrobiologinei būklei, tačiau efektyviai veikianti dumblius produkto sudėtis: naudingųjų mikroorganizmų kultūrų mišinys, nechloruotas vanduo, cukrašvendrių melasa, mineraliniai milteliai, jūros druska, žolelių ekstraktai (analitinė sudėtis: vanduo - 98,63%, angliavandeniai - 1,21%, baltymai 0,15%, riebalai - 0,008%, pelenai 0,002%.)

„Probiotikai Tvenkiniams“ – efektyvus, gyvas ir natūralus produktas visiems vandens telkiniams

Produktas yra skirtas gerinti vandens telkinių vandens kokybę, valdyti mikroorganizmų populiacijas, eliminuoti dumblius bei slopinti patogeninę mikroflorą. Preparatas naudojamas dekoratyviniuose tvenkiniuose, golfo tvenkiniuose, maudymvietėse, akvakultūrų tvenkiniuose, žuvų auginimo tvenkiniuose, lietaus vandens tvenkinių telkiniuose ir t.t. Produktas ilgą laiką mažina dumblių kiekį ir nemalonius kvapus.

Probiotikų gaminimo technologija

Probiotiniai produktai gaminami natūralios fermentacijos būdu iš ekologiškų žaliavų, nenaudojant jokių cheminių ar genetiškai modifikuotų medžiagų (non-GMO). Technologija yra unikali tuo, kad produktai ilgai išlieka nepakitę originalioje pakuotėje, skirtingai nuo daugelio kitų gamintojų panašios produkcijos. Veiksmingiausias probiotinių mikroorganizmų balansas ir maksimali koncentracija (iki 107) pasiekiama unikalios patentuotos technologijos dėka, todėl probiotinių produktų savybės ir sudėtyje esančių probiotinių mikroorganizmų simbiozė išlieka nepakitę ne mažiau, kaip 2-jus metus nuo pagaminimo datos. Produktų naudojimas yra ekonomiškas ir labai efektyvus, o ilgas galiojimo terminas mažina logistikos kaštus.

Įsigyti produktą „Probiotikai Tvenkiniams“ galite čia: https://www.baseinuchemija.com/tvenkiniu-valymas-nuo-dumbliu-ir-mikrobiologines-bukles-gerinimas-probiotikai-tvenkiniams

Daugiau informacijos apie „Probiotikai Tvenkiniams“ produktą: tel. +370 639 33 900 arba el.p. Šis el.pašto adresas yra apsaugotas nuo šiukšlių. Jums reikia įgalinti JavaScript, kad peržiūrėti jį.

Pasidalink:

Įmonių straipsniai, naujienos, akcijos ir specialistų patarimai

  • Numatytas
  • Antraštė
  • Data
  • Atsitiktiniai
įkelti daugiau visų įkėlimui laikykite nuspaustą SHIFT klavišą įkelti visus