visainfo.lt – visa informacija vienoje vietoje!

Akmens apdirbimo centras SIBRUSTA – aukštos kokybės akmens gaminiai ir akmens apdirbimo paslaugos

Akmens apdirbimo centras SIBRUSTA – aukštos kokybės akmens gaminiai ir akmens apdirbimo paslaugos Akmens apdirbimo centras SIBRUSTA – aukštos kokybės akmens gaminiai ir akmens apdirbimo paslaugos

SIBRUSTA, UAB

sibrusta.eu

Akmuo – viena iš ilgaamžiškiausių apdailos ir statybos medžiagų, naudojamų interjero ir eksterjero įrengimui. Tai puikiai tinkanti, nereikalaujanti ypatingos priežiūros medžiaga stalviršiams, laiptams, sienų, grindų, židinių apdailai, fasadams bei grindiniams. Akmens apdirbimo centro UAB „SIBRUSTA meistrai, marmuro, granito ar kito natūralaus akmens pagalba sukurs individualų namų stilių, kuriuo grožėsitės ilgus metus.

Akmens apdirbimo centras SIBRUSTA

Įmonė nuo 2011 metų parduoda akmens gaminius ir teikia akmens apdirbimo paslaugas:

  • Granito blokų ir akmens plokščių pardavimas didmena ir mažmena.
  • Granito blokų ir natūralaus akmens plokščių pjovimas ir poliravimas.
  • Natūralaus akmens apdirbimas, šlifavimas, atnaujinimas.
  • Granito dirbinių, memorialų, paminklų, antkapių, atminimo lentų, bortelių projektavimas, gamyba, montavimas.
  • Išorės bei vidaus apdailos elementų (laiptų, palangių, stalviršių, kolonų, vazų, židinių apdailos detalių ir kt.) projektavimas, gamyba, montavimas.
  • Statybinių akmens gaminių (tvorelių, kelių ir šaligatvių bortų, trinkelių, grindų, lubų, fasadų plytelių ir plokščių) gamyba ir tiekimas.
  • Natūralaus akmens grindinio atnaujinimo darbai (šlifavimas, poliravimas).
  • Granito skaldos pardavimas.

Akmens apdirbimo centras SIBRUSTA

UAB „SIBRUSTA“ asortimente įvairių spalvų granito plokštės ir blokai, akmenys grindiniui įrengti. Bendrovės meistrai pagal individualius užsakymus pjauna ir apdirba įvairių dydžių granito plokštes nuo 1,5 cm storio. Įmonė gamina ir parduoda akmenis grindinio dangai. UAB „SIBRUSTA“ siūlo ilgaamžiškus ir universalius grindinius bei aikšteles iš natūralaus akmens – granito arba lauko akmens. Granito spalvinė gama itin plati, tad ši danga lengvai įsilies į bet kokio stiliaus aplinką.

Akmens apdirbimo centras SIBRUSTA

Bendrovė didmena ir mažmena parduoda granito blokus, atkeliavusius iš viso pasaulio. Granito blokai importuojami iš Suomijos („Palin granite“, „Kymen granite“ OY, „Suomalainen kivi“), Norvegijos („Lunds granite“), Švedijos („Swimpex granite“), Rusijos Karelia (OOO „Kamni“, OOO „KGRK“), Indijos („Pacific industries“ Ltd), Ukrainos („Antik“), Afrikos ir kitų šalių. Kliento pageidavimu, iš akmens luitų išpjaunamos plokštės nuo 1,5 cm storio.

Akmens apdirbimo centras SIBRUSTA

UAB „SIBRUSTA“ dirba kvalifikuoti darbuotojai, turintys ilgametę patirtį akmens apdirbimo srityje. Bendrovės gamykloje įrengtos pilnai automatizuotos CNC akmens apdirbimo staklės leidžiančios atlikti įvairius užsakymus iš granito.

UAB „SIBRUSTA“ teikia granito blokų pjovimo, akmens plokščių poliravimo bei apipjovimo paslaugas. Iš įvairių spalvų granito gamina aukštos kokybės virtuvės ir vonios stalviršius, židinių apdailos detales, laiptų pakopas, palanges.

Įmonė įrengia kapavietes, gamina paminklus bei antkapius, dengia kapus plokštėmis ne vienerius metus, todėl įmonės meistrai puikiai išmano šiuolaikinius kapavietės įrengimo standartus. Taip pat bendrovė gali pasiūlyti ir laidojimo urnas iš natūralaus akmens.

Akmens apdirbimo centras SIBRUSTA

Patyrę vadybininkai, atsižvelgdami į Jūsų poreikius ir galimybes, suteiks išsamią informaciją apie gaminius ir paslaugas. Nuolatos tobulinama ir modernizuojama įranga bei keliama darbuotojų kvalifikacija užtikrina darbų atlikimo greitį ir kokybę.

Akmens apdirbimo centras SIBRUSTA

UAB „SIBRUSTA“ įgyvendina įvairiausius – tiek individualių užsakovų, tiek komercinius ir visuomeninius projektus. Įmonė prisidėjo prie Operos ir baleto teatro fontano atnaujinimo, akmens sienos statybos prie „IKEA INDUSTRY LIETUVA“ gamyklos ir kitų didelio mąsto projektų.

Akmens apdirbimo centras SIBRUSTA

UAB „SIBRUSTA“ Jums siūlo:

  • Aukštą akmens apdirbimo kokybę.
  • Platų paslaugų ir gaminių pasirinkimą.
  • Įvairią granito plokščių spalvų paletę.
  • Kapavietės sukūrimą nuo projektavimo iki montavimo.
  • Ilgalaikes garantijas.
  • Greitai, kokybiškai ir nebrangiai įgyvendintus projektus visoje Lietuvoje.

Akmens apdirbimo centras SIBRUSTA

UAB „SIBRUSTA“ projektuoja, konsultuoja ir suranda optimaliausius sprendimus.

Pasidalink:

Įmonių straipsniai, naujienos, akcijos ir specialistų patarimai

  • Numatytas
  • Antraštė
  • Data
  • Atsitiktiniai
įkelti daugiau visų įkėlimui laikykite nuspaustą SHIFT klavišą įkelti visus