visainfo.lt – visa informacija vienoje vietoje!

Granito plokštės kapų dengimui – ilgaamžis, estetiškas ir lengvai prižiūrimas sprendimas kapavietei

Granito plokštės kapų dengimui – ilgaamžis, estetiškas ir lengvai prižiūrimas sprendimas kapavietei Granito plokštės kapų dengimui – ilgaamžis, estetiškas ir lengvai prižiūrimas sprendimas kapavietei

SIBRUSTA, UAB

sibrusta.eu

Atėjus pavasariui dažnai pradedame ruoštis artimųjų kapaviečių tvarkymo darbams. O kad darbai būtų kuo paprastesni, akmens apdirbimo centras „SIBRUSTA“ turi praktišką ir estetišką sprendimą – kapo uždengimas granito plokšte. Granito kapų plokštės – patogus ir patvarus būdas ilgam išsaugoti tvarkingą kapavietės išvaizdą.

Granito plokštės kapų dengimui

Granito plokštės ilgaamžės ir lengvai prižiūrimos. Jos dažnai naudojamos kapų dengimui dėl savo savybių:

Ilgaamžiškumas ir atsparumas. Granitas yra labai atsparus atmosferos sąlygoms, temperatūros svyravimams ir kitoms aplinkos įtakoms. Tai reiškia, kad granito plokštės gali išlikti nepakitę ilgą laiką.

Estetika ir individualumas. Granitas turi natūralų, išskirtinį grožį, dėl kurio daugelis žmonių renkasi jį kapų paminklų dengimui. Tai natūralus akmuo su įvairiomis spalvomis ir raštais, kurie sukuria gaminiui išskirtinę išvaizdą.

Lengva priežiūra. Granitas nereikalauja sudėtingos priežiūros. Jis lengvai valomas ir atsparus įvairiems aplinkos veiksniams, įskaitant lietų vandenį, dulkes ir kitus nešvarumus. Periodiškas paviršiaus valymas išlaikys granito spalvų ryškumą.

Atsparumas įbrėžimams ir pažeidimams. Granitas yra gana atsparus įvairiems pažeidimams, įbrėžimams ir cheminėms medžiagoms. Tai reiškia, kad jis išliks geros būklės ilgą laiką, netgi esant nepalankioms sąlygoms. Be to, jei atsiranda įbrėžimų, dauguma jų gali būti nesunkiai pašalinti specialiomis granito valymo ir poliravimo priemonėmis.

Akmens stabilumas ir saugumas. Granitas gali būti šlifuotas ir apdirbtas taip, kad jo lygus paviršius mažintų potencialią pavojaus riziką. Šis stabilus akmuo yra pritaikytas tvirtinimui ant kapo ar kitos paminklo dalies.

Galimybė apdirbti. Granitui galima suteikti įvairių formų ir dizaino elementų, nes jis yra lengvai apdirbamas. Granito plokščių apdirbimas įvairiais būdais, leidžia sukurti unikalų kapo paminklą.

Simbolinė vertė. Daugelis žmonių suvokia granitą kaip simbolį tvirtumo, ilgaamžiškumo ir pagarbos simbolį.

Granito plokštės kapų dengimui

Dengiant kapus granito plokštėmis, žmonės dažnai siekia sukurti orų, ilgaamžišką ir simboliškai reikšmingą atminimą mirusiajam.

Granito plokštės kapų dengimui

Šylant orams „SIBRUSTA“ komanda nori paraginti prisiminti artimųjų kapus ir palengvinti jų priežiūrą! Įmonė siūlo platų granito spalvų pasirinkimą (net 25 spalvos), tad plokštė bus lengvai priderinta prie esamo paminklo. Esant poreikiui, plokštes ateityje galima nukelti ir uždėti iš naujo.

Bendrovė gali pasiūlyti ir įvairų paminklų pasirinkimą, tad galite patikėti visus kapavietės sutvarkymo darbus. Įmonė dirba visoje vakarų Lietuvoje! Taip pat galima bendrauti ir nuotoliu (jeigu esate užsienyje), atsiųsime brėžinius, nuvyksime į vietą išsimatuoti.

Granito plokštės kapų dengimui

 

 

Pasidalink:

Įmonių straipsniai, naujienos, akcijos ir specialistų patarimai

  • Numatytas
  • Antraštė
  • Data
  • Atsitiktiniai
įkelti daugiau visų įkėlimui laikykite nuspaustą SHIFT klavišą įkelti visus