visainfo.lt – visa informacija vienoje vietoje!

Antkakliai, petnešos ir pavadėliai iš išskirtinės ir ilgaamžės HiDream® kolekcijos – papuoškite savo augintinį ne tik per šventes!

Antkakliai, petnešos ir pavadėliai iš išskirtinės ir ilgaamžės HiDream® kolekcijos – papuoškite savo augintinį ne tik per šventes! Antkakliai, petnešos ir pavadėliai iš išskirtinės ir ilgaamžės HiDream® kolekcijos – papuoškite savo augintinį ne tik per šventes!

AGROVA, D. Daraškevičiaus IĮ

www.agrova.lt

Artėjant Kalėdoms, zooprekių parduotuvė „Agrova“ ruošia puikių pasiūlymų Jūsų augintiniams. Vienas tokių – itin kokybiški, išskirtiniai ir ilgaamžiai „HiDream®“ antkakliai, petnešos ir pavadėliai.

„HiDream®“ yra originalaus dizaino prekės ženklas, atitinkantis „Pets & Human“ koncepciją, kurioje gyvūnai ir žmonės gyvena harmonijoje. „HiDream®“ gaminiai augintiniams – tai „Profusion“ bei „Rainbow“ linijų naminių gyvūnėlių pavadėliai, antkakliai ir kiti aksesuarai.

„HiDream®“ augintinių aksesuarus kuria ir gamina „Fuzhou Haiyuan Lanyard Co., Ltd.“ gamykla, turinti beveik 20 metų diržų gamybos patirtį. Ji turi aukščiausios šalies tiekėjo kvalifikaciją ir gamybos pajėgumus bei jau daugelį metų aptarnauja aukščiausios klasės pasaulio prekių ženklus, tokius kaip Ferrari, BMW, Mercedes-Benz, UEFA Čempionų lyga ir aukščiausio lygio renginiams pritaikytus diržų gaminius.

Išskirtiniai HiDream® antkakliai, petnešos ir pavadėliai

 

Pasidalink:

Įmonių straipsniai, naujienos, akcijos ir specialistų patarimai

  • Numatytas
  • Antraštė
  • Data
  • Atsitiktiniai
įkelti daugiau visų įkėlimui laikykite nuspaustą SHIFT klavišą įkelti visus