visainfo.lt – visa informacija vienoje vietoje!

Ar lytinis gyvenimas poroje po daugelio metų buvimo kartu – svarbus?

Ar  lytinis gyvenimas poroje po daugelio metų buvimo kartu – svarbus? Ar lytinis gyvenimas poroje po daugelio metų buvimo kartu – svarbus?

Antraštėje užduotas klausimas gali būti vertinamas labai įvairiai. Tiesiog vieni dalykai vieniems atrodo labai svarbūs, o kiti kitiems - ne tokie. Svarbiausia yra rast tokį gyvenimo ir buvimo poroje modelį, kuris geriausiai tinka Jums. Tokiu atveju galėsite džiaugtis, kad esate laimingas žmogus.

Apskritai lytinio gyvenimo svarba dažnai akcentuojama net ir medikų, kurie teigia, kad tai yra sveika ir kūnui, ir sielai.

Reikia daugiau atsipalaidavimo

Blogai, kad po daugelio metų žmonės būna tokie apsikrovę įvairiais rūpesčiais, kad paprasčiausiai pamiršta, koks lytinis gyvenimas yra svarbus. Juolab, jis pats iš savęs gali būti labai puiki atsipalaidavimo forma. O kai atrodo, kad jis niekuo juo nebenustebins – verta įsigyti įvairius sekso žaisliukus, kuriuos rasite Glamonek prekybos vietoje.

Išmokite mylėti

Greta fizinio artumo reikia nepamiršti ir emocinio. Meilė reikalauja darbo ir pastangų, tačiau jo įdėjus - vaisiai visada bus saldūs. Net ir išmokti mylėti - reikia, ne viskas taip paprasta ir ateina iš savęs. Taigi, bandykite rasti tokią meilės kalbą, kuri geriausiai tinka Jūsų poroje.

Naujų dalykų svarba

Jeigu norite, kad ir po daugelio metų Jūsų lytinis gyvenimas vis dar būtų svarbus ir tuo pačiu keltų geras emocijas - reikia bandyti jame įnešti kuo daugiau naujovių. Ir tai reikia daryti reguliariai. Tokiu atveju Jūsų santykiai tarsi bus visada švieži. O tai ir yra nuostabių santykių garantija.

Lytinis gyvenimas brandžiame amžiuje

Mitas, kad brandaus amžiaus metu dažniausiai lytinis gyvenimas nėra svarbus. Jis toks yra, tačiau dažniausiai su metais mažėja noras. Visgi, medikai teigia, kad kuo aktyviau bus gyvenama – tuo didesnė tikimybė, kad galiausiai ir seksas pasiekus brandų amžių bus vis dar toks pat šaunus ir dominantis.

Visos poros yra skirtingos ir kiekviena turi gyventi taip, kaip jai labiausiai patinka. Svarbiausia yra sudaryti tokį gyvenimo planą, tokį ritmą, kuris labiausiai tinka jūsų porai, Jūsų santykiams. Tai ir yra gyvenimo esmė. Meilė - gražiausias jausmas pasaulyje.

Pasidalink:

Įmonių straipsniai, naujienos, akcijos ir specialistų patarimai

  • Numatytas
  • Antraštė
  • Data
  • Atsitiktiniai
įkelti daugiau visų įkėlimui laikykite nuspaustą SHIFT klavišą įkelti visus