visainfo.lt – visa informacija vienoje vietoje!

Karkasiniai – skydiniai namai, mediniai langai ir durys pagaminti Lietuvoje, įvertinti – Europoje

Karkasiniai-skydiniai namai, mediniai langai ir durys pagaminti Lietuvoje, įvertinti - Europoje Karkasiniai-skydiniai namai, mediniai langai ir durys pagaminti Lietuvoje, įvertinti - Europoje

KRIAUTĖ, UAB

1987 metais įkurta ir iki šiol sėkmingai dirbanti UAB „Kriautė“ yra viena didžiausių Lietuvos skydinių – karkasinių namų, medinių langų gamybos bei statybos paslaugų bendrovė.

Kvalifikuoti įmonės darbuotojai gali ne tik pagaminti karkasinį – skydinį namą, bet ir perimti visus Jūsų rūpesčius, susijusius su statybos darbų organizavimu, pradedant statybos aikštelės paruošimu iki pastato pripažinimu tinkamu naudoti. Įmonėje įdiegtos ir veikia ISO 9001:2008 kokybės, ISO 14001:2004 aplinkos apsaugos, OHSAS 18001:2007 profesinės sveikatos ir saugos vadybos sistemos. Taip pat „Kriautė“ turi ir FSC medienos sertifikatą.

Karkasiniai – skydiniai namai

Karkasiniai – skydiniai namai

UAB „Kriautė“ pasinaudojusi Europos Sąjungos parama įgyvendino projektą „Moderniųjų skydinių namų gamyba inovatyvių technologiju pagrindu“, įdiegė vieną moderniausių Baltijos regiono šalyse švedišką skydinių namų gamybos liniją. Ji leidžia pagaminti namą per 1 – 2 dienas, tuo pačiu sumažina jo savikainą. Ši automatizuota linija ne tik gerokai padidina darbo našumą, bet ir padeda išvengti netikslumų, kurie galimi surenkant skydinį namą. Namo gamyboje naudojami standartizuoti mazgai garantuoja šalčio „tiltelių“ nebuvimą ir leidžia pasiekti konstrukcijose maksimalią šiuo metu reikalaujamą norminę šilumos varžą.

Vidinių pertvarų ir tarpaukštinių perdangų vienas iš svarbiausių reikalavimų – akustinės savybės (ore sklindančio garso izoliavimas). Įmonės naudojami vidinių pertvarų ir perdangų tipiniai mazgai leidžia pasiekti norminius garso izoliavimo rodiklius. Vidinėms laikančioms pertvaroms pasiekiama ne mažiau 52 dB, vidinėms nelaikančioms sienoms ne mažiau 36 dB.

Skydinio namo laikanti konstrukcija – mediniai elementai, o medinis namas yra sveikiausias žmogui, jame nesikaupia drėgmė, jis lengvai prišyla.

UAB „Kriautė“ meistrai gali pagaminti, sumontuoti ir pilnai įrengti skydinį – karkasinį namą arba pagaminti tik skydus ir juos pristatyti užsakovui.

Iki 50% produkcijos yra sėkmingai eksportuojama į kitas Europos šalis. Populiarūs tokie projektai, kuriuose klientas gali keisti namų išplanavimą pasiūlytame standartiniame projekte. Taip pat bendrove gamina namus ir pagal kliento projektą.

Karkasiniai – skydiniai namai

Mediniai langai, durys

UAB „Kriautė“ įmonėje veikia moderni langų gamybos ir dažymo linija. Gaminami skandinaviško tipo mediniai langai taupo ne tik energiją, bet ir pinigus. Medinis langas nekaupia elektrostatinių krūvių ir nešvarumų. Varčios apačios pagrindinė tarpinė glaudžiasi prie medinės staktos dalies, o ne prie nuolajos, todėl neprišąla.

Klientui pageidaujant langai gali būti apkaustyti aliuminiu. Tokie langai ilgai tarnauja, labai gerai saugo medinį lango paviršių nuo žalingo aplinkos poveikio, UV spindulių, šalčio. Aliuminio profiliai dengiami specialia dažų danga arba anoduojami, todėl yra labai didelis spalvų pasirinkimas, tokiems langams nereikia ypatingos priežiūros.

Medžio ir aliuminio derinimas interjere – puikus šiuolaikinės architektūros sprendimas. Gaminamų langų stiklo plotis 115 mm, varčios gali būti – 61 mm, 68 mm ar 78 mm pločio.

Taip pat Jūsų namams „Kriautė“ siūlo ir įvairias medines vidaus ar lauko duris.

Karkasiniai – skydiniai namai

Statybos paslaugos

„Kriautė“ teikia įvairiapusiškas statybos paslaugas. Įmonės meistrai atlieka vidaus bei išorės apdailą, įrengti pamatus, montuoja langus ir duris. Įmonė stato ne tik gyvenamosios paskirties pastatus, bet ir komercinius bei administracinius pastatus, verslo centrus.

 

 

Pasidalink:

Įmonių straipsniai, naujienos, akcijos ir specialistų patarimai

  • Numatytas
  • Antraštė
  • Data
  • Atsitiktiniai
įkelti daugiau visų įkėlimui laikykite nuspaustą SHIFT klavišą įkelti visus