visainfo.lt – visa informacija vienoje vietoje!

Elektros varikliai BEVI Sg/Sh

Elektros varikliai BEVI Sg/Sh Elektros varikliai BEVI Sg/Sh

BEVI, UAB

Elektros varikliai BEVI Sg/Sh. Variklių Sg/Sh serija yra geriausiai žinomi BEVI produktai. Aukštą kokybę užtikrina sunkiam
darbui skirti guoliai. Šie kompanijos geriausiai parduodami produktai iškėlė BEVI vardą į rinkos lyderio poziciją. Taip pat galimi produktai darbui aukštoje temperatūroje.

elektros-varikliai

Patikimi produktai iš patikimo tiekėjo

BEVI yra teisingas pasirinkimas, jeigu Jums reikia paleidimo įrangos ar naujo aukštos ar žemos įtampos variklio. Iš savo gamybos ir bendradarbiaudami su lyderiaujančiais pasaulyje gamintojais, mes galime tiekti variklius pagal kliento poreikius.

beivi-europoje

Elektros mašinos visada buvo ir yra BEVI darbo šerdis. BEVI dirba pagal Kokybės Valdymo ir Aplinkos Tvarkymo Sistemos standartus ISO9001-2000 ir ISO 14001. Viskas atliekama garantuojant produktų geros kokybės produktų gamybą ir platinimą saugiausiu aplinkai būdu. Mes visą laiką plečiamės ir paskutinės įmonės yra įkurtos Estijoje ir Lietuvoje. Tvirtai tikime mūsų artimomis rinkomis, dabar jau įskaitant ir Pabaltijo valstybes. Mūsų klientams tai reiškia, kad mes turime visapusišką atstovavimą abiejose regionuose Skandinavijoje ir Pabaltijo valstybėse. 

Pasidalink:

Įmonių straipsniai, naujienos, akcijos ir specialistų patarimai

  • Numatytas
  • Antraštė
  • Data
  • Atsitiktiniai
įkelti daugiau visų įkėlimui laikykite nuspaustą SHIFT klavišą įkelti visus