visainfo.lt – visa informacija vienoje vietoje!

Fasado dekoratyviniai elementai PerfectStyr – epochų atgimimas šiuolaikinėje architektūroje

Fasado dekoratyviniai elementai PerfectStyr – epochų atgimimas šiuolaikinėje architektūroje Fasado dekoratyviniai elementai PerfectStyr – epochų atgimimas šiuolaikinėje architektūroje

UAB „KUBĖ“ pristato „PerfectStyr“ dekoratyvinius fasado elementus (lipdinius), atitinkančius visus naujausius technologinius reikalavimus išlaikant praeitų amžių architektūrinius stilius. Platus dekoratyvinių fasado elementų „PerfectStyr“ asortimentas – 170 profilių pavyzdžių, padės atgaivinti įvairiausių epochų stilius šiuolaikinėje architektūroje. Nuo šiol lengvai ir paprastai, „PerfectStyr“ lipdinių pagalba, Jūsų namo fasadas gali įgauti įmantriojo baroko, simetriško ir aiškaus renesanso, paprasto ir griežto klasicistinio ar bet kurios kitos epochos stiliaus dvasią.

Dekoratyviniai fasado elementai „PerfectStyr“ pasižymi tvirtumu ir lengvumu, išsiskiria unikalia estetika. Elementų  patvarumą garantuoja speciali gamybos technologija: standus kieto polistireno pagrindas dengiamas akrilinių dervų ir kvarcinio smėlio mišiniu. Ši technologija užtikrina fasado profilių atsparumą permainingiems orams ir jų ilgametį tarnavimo laiką.

Dekoratyviniai fasado profiliai yra pagaminti iš aukštos kokybės medžiagų, tai leidžia išvengti rizikos dėl fasado elementų  atitrūkimo nuo pastato, susijusios pvz. su didele temperatūrų kaita.

fasado-dekoro-elementai-dr-thomas

Klientai gali išsirinkti  tinkamus dekoratyvinius fasado elementus iš pateiktų standartinių pavyzdžių (langų bei durų apvadai, palanginiai profiliai, karnizai, piliastrai, konsolės, kolonų elementai, dekoratyvinės plokštės...), arba užsakyti dekoratyvinį profilį, detalę pagal individualų projektą. Apsilankę elitedecor.lt rasite UAB „KUBĖ“ siūlomą fasadų dekorų asotimentą ir pavyzdžius.

fasado-dekoro-elementai-dr-thomas1

Per beveik 20 veiklos metų „PerfectStyr“ užtikrintą ir stabilią vietą rinkoje pasiekė aukštos kvalifikacijos darbuotojų dėka. Gaminiai eksportuojami į Vokietiją, Austriją, Šveicariją, Italiją, Prancūziją, Jungtinę Karalystę, Rusiją, Latviją, Estiją, Lietuvą, Norvegiją, Švediją, Suomiją

fasado-dekoro-elementai-dr-thomas4

Suprasdami, kad kiekvienas mūsų gaminamas fasado apdailos elementas yra mūsų vizitinė kortelė, rūpestį detalių tikslumu laikome savo prioritetu ir tokiu būdu sukuriame nepaprastai efektingus dekoratyvinius elementus, kuriais galite papuošti savo nepakartojamą namą.

fasado-dekoro-elementai-dr-thomas2

„PerfectStyr“ dekoratyviniai fasado elementai – puikus būdas paryškinti savo namo individualumą.

Įmonė UAB „KUBĖ“ –  fasado dekoratyvinių detalių „PerfectStyr“ pardavimų atstovas Lietuvoje ir Latvijoje, prekes eksportuojantis ir į kaimynines šalis.

Daugiau informacijos rasite UAB „KUBĖ“ interneto svetainėje: elitedecor.lt

Pasidalink:

Įmonių straipsniai, naujienos, akcijos ir specialistų patarimai

  • Numatytas
  • Antraštė
  • Data
  • Atsitiktiniai
įkelti daugiau visų įkėlimui laikykite nuspaustą SHIFT klavišą įkelti visus