visainfo.lt – visa informacija vienoje vietoje!

Gėlių pristatymas – populiari ir naudinga paslauga

Gėlių pristatymas – populiari ir naudinga paslauga Gėlių pristatymas – populiari ir naudinga paslauga

Inesos gėlės: FLOWER SHOP BY INESA gėlių salonai, floristikos mokymas (ARTCITY, UAB)

flowershop.lt

www.floristikoskursai.lt

Gėlių pristatymas yra populiari paslauga daugelyje šalių. Žmonės siunčia gėles kitiems žmonėms, norėdami išreikšti savo jausmus ir švęsti ypatingas progas, pavyzdžiui, gimtadienius ir jubiliejus. Dažniausiai žmonės siunčia gėles draugams, šeimos nariams ir verslo kolegoms. Gėlių siuntimas ne tik išreiškia savo jausmus, bet ir moko gavėją, kaip jomis rūpintis.

Gėlių siuntimo kainai įtakos turi daug veiksnių; tai lemia sezonas, vieta ir gėlių prieinamumas bei darbo sąnaudos. Šviežių gėlių pristatymas tiesiai į jūsų gavėjo namus sutaupo ir laiko, ir pinigų. Asmeniškai rekomenduojame gėlės užsisakyti trečiadienį. Lietuvą gėlės iš Olandijos augintojų pasiekia šią dieną, todėl šį dieną tinkamiausią jei norite užsisakyti šviežių gėlių. Visada klauskite kiek ir kokios gėlės ilgiausiai laikosi, geri floristai visada patars dėl pasirinkimo.

Gėlių pristatymas savaitgalį tiesiai į gavėjo namus sumažina pristatymo išlaidas ir laiką. Nereikia važiuoti asmeniškai, už jus visą darbą padaro gėlių salono komanda. Dažnai įvairūs gėlių salonai pristato ne tik mieste kuriame dirba, bet ir užmiestyje ar specialiai nuvažiuoja į kitą miestą. Be to, gėlių užsakymo paslaugą galite užsakyti tiesiogiai patys, kad gavėjas žinotų, kaip jums rūpi.

Papildomai, šis būdas garantuoja, kad jūsų žinutės nesupras klaidingai niekas, kas atsitiktinai pamatys pristatomas gėles. Gėlių salonų tinklapiuose dažnai nurodomos jau pilnos kainos su pristatymu, todėl žinote kiek tiksliai sumokėsite už jums reikalingą paslaugą. Kai kada gavėjai nenori atsiskleisti, dėl netikėtumo faktoriaus. Priklausomai nuo to, kur gyvena jūsų giminaitis, tai gali būti gera atsargumo priemonė. Be to, tai leidžia atrodyti ypač apgalvotai, kai planuojate žaviausią būdą pristatyti dovaną. Rekomenduotina iš anksto sužinoti kokias gėlės gavėjas mėgsta labiausiai.

Gėlių pristatymas – populiari ir naudinga paslauga

Gėlių pristatymas yra puikus būdas parodyti savo artimiesiems, kaip jiems jaučiatės. Ar rinksitės rožes, ar kitas gėlės, priklauso nuo jūsų gavėjo ir progos. Prie gėlių dažnai galima pasirinkti ir papildomą dovaną: šampaną, šokoladą, dovanų rinkinį, minkštą žaislą, ar tiesiog paprastą atviruką su tekstu. Būdu yra daug ir įvairių, svarbu pasiklausti gėlių salono dėl galimybių ir kainos.

Pasidalink:

Įmonių straipsniai, naujienos, akcijos ir specialistų patarimai

  • Numatytas
  • Antraštė
  • Data
  • Atsitiktiniai
įkelti daugiau visų įkėlimui laikykite nuspaustą SHIFT klavišą įkelti visus