visainfo.lt – visa informacija vienoje vietoje!

Individuali kineziterapija Masažo namuose net 40 proc. pigiau!

Individuali kineziterapija Masažo namuose net 40 proc. pigiau! Individuali kineziterapija Masažo namuose net 40 proc. pigiau!

MASAŽO NAMAI, UAB-MASAŽO NAMAI ir ŠEIMOS MASAŽO NAMAI masažo ir grožio procedūrų centrai Vilniuje: veido ir kūno masažas, kosmetologija, masažo kursai

www.masazonamai.lt

Atsižvelgus į daugelio pacientų prašymą, iki pat rudens „Masažo namai“ pratęsia specialią akciją, kurios metus individuali kineziterapija Jums kainuos net 40 proc. pigiau. Visą vasarą 60 min. trukmės užsiėmimas kainuoja tik 24 Eur.

Kineziterapija yra viena pagrindinių reabilitacijos priemonių, kuri gali būti derinama su fizioterapija ir masažais. Geriausi rezultatai yra pasiekiami tada, kai visos šios priemonės yra kompleksiškai taikomos kartu.

Taisyklingas ir tikslingai parinktas kūno judesys padeda atnaujinti, gerinti ir išlaikyti kaulų, raumenų, širdies kraujagyslių ir kitų sistemų funkcinę būklę. Ypatingai ryškią kineziterapijos naudą ir sveikatos gerėjimą jaučia tie asmenys, kurie kenčia nuo širdies veiklos ir kraujotakos sutrikimų, išsiplėtusių venų, užkalkėjusių kraujagyslių ar turi širdies ydą. Kineziterapijos užsiėmimai gerina smegenų veiklą, padeda atsipalaiduoti, didina serotonino kiekį bei gerina nuotaiką. Siekiant užtikrinti kineziterapijos efektyvumą, taikomi skirtingi procedūrų metodai – aktyvūs (gydomoji gimnastika, sporto elementai) ir pasyvūs (masažai ir fizioterapija).

Pasiūlymas galioja:  2020-07-01 – 2020-08-31

Registracija tel. 8 608 84 344

https://www.masazonamai.lt/kineziterapija/

https://www.masazonamai.lt/shiatsu-ir-tailando-joga-masazas/

 

Pasidalink:

Įmonių straipsniai, naujienos, akcijos ir specialistų patarimai

  • Numatytas
  • Antraštė
  • Data
  • Atsitiktiniai
įkelti daugiau visų įkėlimui laikykite nuspaustą SHIFT klavišą įkelti visus