visainfo.lt – visa informacija vienoje vietoje!

Inovatyvios spintų sistemos – aukštos kokybės stumdomų durų ir lentynų sistemos Jūsų svajonių drabužinei

Inovatyvios spintų sistemos – aukštos kokybės stumdomų durų ir lentynų sistemos Jūsų svajonių drabužinei Inovatyvios spintų sistemos – aukštos kokybės stumdomų durų ir lentynų sistemos Jūsų svajonių drabužinei

Spintų sistemos, UAB

spintusistemos.lt

Ieškantys naujos spintos, drabužinės ar planuojantys namų zonas atskirti pertvaromis nori ne tik įsigyti kokybišką produktą, derantį prie jau esamo būsto interjero, bet ir laukia profesionalo konsultacijos – kad įsigytas daiktas būtų ilgaamžis, o medžiagų, spalvų, stilistikos pasirinkimas būtų tinkamas.

Inovatyvios spintų sistemos – aukštos kokybės stumdomų durų sistemos, aliuminio profiliai, lentynų sistemos, baldų furnitūra Jūsų drabužinėje

Susipažinkite su „Spintų sistemos“ sukurta lentynų kolekcija ir išsirinkite tinkamiausią šiuolaikiško interjero konstrukciją savo namams.

BRERAlentynų modelis – šviežio oro gūsis Jūsų drabužinėje!

Inovatyvios spintų sistemos

Inovatyvios spintų sistemos

Atsinaujinant namus – lentynos tampa viena svarbiausių interjero detalių!  Lengva konstrukcija ir kruopščiai atrinktos medžiagos, atitinkančios šiuolaikinio interjero standartus, leis susikurti unikalią erdvę savo namuose. Būtent tokios yra naujosios, lengvumu dvelkiančios „BRERA“ lentynos!  Lengva konstrukcija ir kruopščiai atrinktos medžiagos, atitinkančios šiuolaikinio interjero standartus, leis susikurti unikalią erdvę savo namuose.

„LAVA“ lentynų modelis su vienu svarbiausių drabužinės akcentu – geru, patogiu ir taupiu apšvietimu

Inovatyvios spintų sistemos

 

Inovatyvios spintų sistemos

Patogi, graži ir lengvai prieinama spinta kiekvienų namų privalumas! „LAVA“ lentynų modelį, kuris yra itin lankstus LED sprendimų pritaikymu. Jūsų patogumui „Spintų sistemos“ meistrai įmontuos pasirinktą LED apšvietimo variantą, kuris suteiks ne tik komfortą naudojimosi metu, bet ir pagyvins interjerą.

„SOHO“ – lentynų sistema efektyviai išnaudojanti erdves Jūsų drabužinėje.

Inovatyvios spintų sistemos

Inovatyvios spintų sistemos

Inovatyvios spintų sistemos

Inovatyvios spintų sistemos

 

„Spintų sistemos“ siūlomos drabužinės tai sistema, apjungianti funkcionalius erdvės panaudojimo sprendimus ir dėmesį detalėms. Drabužinė – svarbi namų dalis. „Spintų sistemos“ meistrai padėsi susidėlioti ir susiplanuoti taip, kad kuo efektyviau būtų išnaudojama erdvė, o drabužinė nuteiktų gerai dienos pradžiai!

„CINETTO“ – aliuminio durų sistema idealiai tinkanti tiek baldams su medine konstrukcija, tiek vitrinos konstrukcijoms su stiklo šonais

Inovatyvios spintų sistemos

Inovatyvios spintų sistemos

Visiškai paslėptos tvirtinimo detalės išsaugo minimalų ir elegantišką dizainą. Įleidžiamų vyrių pagalba durys varstysis švelniai ir patogiai (180° kampu), o patrauklaus, itališko dizaino rėmas suteiks solidžią, elegantišką išvaizdą Jūsų spintoms.

PLATUS PRIEDŲ ASORTIMENTAS: „LINEAR“, „STYLE“ ir „EUROPA“ sistemos, integruotas LED apšvietimas, kilimėliai, „EVABOX“ dėklai Jūsų komfortui

„Spintų sistemos“ gaminamoms stumdomų durų spintoms bei pertvaroms naudojamos žinomų gamintojų – „Slider“ ir „Indeco“ – aliuminio sistemos, siūlomas platus profilių, plokščių, išskirtinio dizaino stiklų, veidrodžių bei integruoto LED apšvietimo asortimentas.

Inovatyvios spintų sistemos

Inovatyvios spintų sistemos

UAB „Spintų sistemos“ gamina ir prekiauja aukštos kokybės stumdomomis durimis ir jų sistemomis, aliuminio profilio durelėmis, lentynų sistemomis, spintomis ir baldų furnitūra.  Bendrovė gamina stumdomas, varstomas duris pagal individualius užsakymus, teikia pjovimo – laminavimo paslaugą.

Nuolatinis tarptautinių baldų parodų lankymas ir dalyvavimas jose, nuoseklus domėjimasis naujomis tendencijomis baldų pramonėje suteikia įmonei konkurencinį pranašumą ir išskirtinumą. „Spintų sistemos“ specialistai padės ne tik išsirinkti kokybiškas ir patvarias medžiagas, bet ir pasiūlys individualų projektą, atitinkantį naujausias dizaino tendencijas, ergonominius reikalavimus bei kliento poreikius.

„Spintų sistemos“ bendradarbiauja su baldų gamybos įmonėmis, dizaineriais, architektais ir teikia pilną paslaugų paketą: platų produktų asortimentą; greitą aptarnavimą; lanksčias nuolaidų sistemas.

Pasidalink:

Įmonių straipsniai, naujienos, akcijos ir specialistų patarimai

  • Numatytas
  • Antraštė
  • Data
  • Atsitiktiniai
įkelti daugiau visų įkėlimui laikykite nuspaustą SHIFT klavišą įkelti visus