visainfo.lt – visa informacija vienoje vietoje!

Karkasinis mobilus namelis – ekonomiškas ir greitai įgyvendinimas sprendimas

Karkasinis mobilus namelis – ekonomiškas ir greitai įgyvendinimas sprendimas Karkasinis mobilus namelis – ekonomiškas ir greitai įgyvendinimas sprendimas

MM Statyba, UAB

www.mmstatyba.lt

Karkasiniai namai – Skandinavijos šalyse itin populiari alternatyva tradiciniams, mūrinės statybos namams, ne tik nenusileidžianti kokybės ir tvirtumo specifikacijomis, bet ir turinti privalumus prieš įprastą statybą. Mobilūs karkasiniai nameliai – tai ekonomiškas, modernus, pritaikytas gyvenimui sprendimas. „MM Statyba“ apžvelgia pagrindinius karkasinių – mobilių namų statybos privalumus, kurių dėka pastaraisiais metais mobilūs nameliai tampa vis populiaresni ir atranda vietą Lietuvos klientų valdose.

Karkasinių – mobilių namelių statybos privalumai

  • Karkasiniai – mobilūs namai yra lengvai pastatomi, be to dėl savo lengvesnės konstrukcijos, mobilus namas yra lengvai transportuojamas (atsižvelgiant į matmenis, svorį, konstrukciją).  Mobilus karkasinis namas gali būti statomas ant šaligatvio plytelių, sukeltų viena ant kitos, gręžtinių ar betonuojamų polių, prireikus ir ant pamatų.
  • Karkasiniai – mobilūs namai yra itin greitai pastatomi. Pvz. „MM Statyba“ mobilūs karkasiniai nameliai pastatomi per 2-3 mėn. nuo užsakymo patvirtinimo. Tai labai mažas laiko tarpas, lyginant su kitais statytojais, kurie stato karkasinius ar mūrinius namus.  
  • Karkasiniai – mobilūs namai taupo šilumą ir energiją. Priklausomai nuo pasirinktų plokščių, karkasinių namų statyba gali užtikrinti A arba A++ energetinį efektyvumą.
  • Karkasiniai – mobilūs namai  yra šiuolaikiško, modernaus dizaino. Parinkta medžio rūšis ar kiti apdailos sprendimai taip pat daro įtaką namo dizainui ir jo stiliui. „MM Statyba“ nameliai atrodo išskirtiniai ir moderniai.
  • Karkasiniai – mobilūs namai yra ilgaamžiai. Kokybiškos medžiagos ir statybos technologija užtikrina, kad karkasinis namas tarnaus tikrai ilgai, ne vieną dešimtmetį.
  • Karkasiniai – mobilūs namai yra ženkliai pigesni nei mūriniai, standartinės statybos namai.

Karkasinis mobilus namelis

Kokiais atvejais „MM Statyba“ mobilūs nameliai tampa geriausiu pasirinkimu?

Kai norisi išskirtinio sprendimo gyvenam plotui, laisvės vidaus apdailos, įsirengimo galimybėms, nedidelio ploto, tačiau gyventi nuosavame sklype, o ne bute. „MM Statyba“ mobilūs nameliai yra geras pasirinkimas.

Karkasiniams mobiliam nameliui nereikalingas statybos leidimas, todėl tai idealus pasirinkimas, kai reikalingas gyvenamas plotas sodyboje, miške ar kitokio tipo sklype, kur draudžiama statyba ar tiesiog norima išvengti ilgo registracijos proceso. Namelis yra mobilus  kilnojamas, tai reiškia, kad jis gali būti bet kada perkeliamas, pervežamas į kitą vietą.

Tokių namelių kaina yra sąlyginai nedidelė, lyginant su būtų ar namų statybos, įsigijimo kainomis. Klientai dažnai tokio tipo namelį renkasi gyvenimui tam tikram periodui kol nusipirks ar pasistatys nuosavą būstą, taip pat turint vietos sklype, tačiau mažai erdvės gyvenamajame name, tad pasirenka įsigyti mobilų namelį, taip užtikrinant daugiau vietos ir taip pat suteikiant privatumo šeimos nariams.

Karkasinis mobilus namelis

Mobilių namelių pritaikymo galimybės labai plačios. Galite susikurti gyvenamą erdvę, kurioje bus viskas, kas svarbiausia ir reikalingiausia: miegamas kambarys, vonios kambarys, svetainė su virtuve, tamsus kambarėlis ar net darbo kambarys. Mobilūs nameliai gali būti panaudojami įsirengiant pirties zoną, laisvalaikio, sporto, sandėliavimo ar kita. Viskas priklauso tik nuo jūsų poreikių, nes ši papildoma erdvė gali būti pritaikoma kam tik norite.

Mobilūs nameliai yra statomi statybos aikštelėje Kaune. Statybos vyksta nuolatos, todėl apžiūrėti namelius galima atvykti bet kada, kada patogu, o ir įsigyti patikusį namelį galima tą pačią dieną. Jeigu reikalingi papildomi vidaus įrengimo, apdailos sprendimai, namelis statomas pagal užsakymą ir kliento sklypą pasiekia per 2-3 mėnesius.

„MM Statyba“ mobilūs nameliai yra suprojektuoti taip, kad kuo maksimaliau atitiktų būtinuosius ir klientų poreikius, naudojami kokybiški, modernūs sprendimai ir naujausios technologijos. Namelių statyboje naudojamos kokybiškos, sertifikuotos medžiagos kurios užtikrina konstrukcijos patvarumą ir ilgaamžiškumą, yra itin tvirtos konstrukcijos.

 

Pasidalink:

Įmonių straipsniai, naujienos, akcijos ir specialistų patarimai

  • Numatytas
  • Antraštė
  • Data
  • Atsitiktiniai
įkelti daugiau visų įkėlimui laikykite nuspaustą SHIFT klavišą įkelti visus