visainfo.lt – visa informacija vienoje vietoje!

Kiliminė danga Carve - dviejų atspalvių, subtilaus dizaino grindų danga Jūsų jaukiam interjerui

Kiliminė danga Carve - dviejų atspalvių, subtilaus dizaino grindų danga Jūsų jaukiam interjerui Kiliminė danga Carve - dviejų atspalvių, subtilaus dizaino grindų danga Jūsų jaukiam interjerui

DANGŲ STUDIJA, UAB

Pasak įmonės UAB "Dangų studija" specialistų, kiliminę dangą drąsiai galime vadinti viena jaukiausių grindų dangų. O pasirinkus kokybišką ir būtent toms patalpoms skirtą kiliminę dangą, turėsime ne tik jaukias, bet ir ilgaamžiškas, bei stilingas, jaukias grindis.

Sparčiai tobulėjant gamybos technologijoms, neišvengiamai tai juntama ir kiliminės dangos gamyboje. UAB "Dangų studija" klientams pristato kiliminę dangą Carve, kuri pagaminta pagal naujausias technologijas, kuomet dangos raštas yra išgaunamas ne spalvinimo, bet skirtingos dangos paviršiaus faktūros pagalba t.y. dalis dangos paviršiaus yra paliekama „kilpinės“ struktūros, o kita dalis „kirpto plauko“.

kilimine-danga-carve1

Tokiu būdu, dangą nuspalvinus viena spalva, išgaunamas subtilus, dviejų atspalvių dizainas. Ankščiau taip pat būdavo gaminama tokio tipo danga, tačiau gamybos technologija leisdavo išgauti tik nesudėtingus, geometrinius raštus. Dabartinės technologijos leidžia išgauti ne tik sudėtingus raštus, bet ir raštus pagal individualų, kliento pageidaujamą dizainą už tikrai „protingą“ kainą. Tokia kiliminė danga atitinka visus visuomeninės paskirties dangai keliamus reikalavimus ir puikiai tinka viešbučiams, biurams ir namams.

kilimine-danga-carve2

UAB "Dangų studija" – specializuota įmonė, prekiaujanti visuomeninės paskirties grindų ir sienų dangomis. Mes siūlome Jums daugelio žinomų Europos gamintojų tapetus bei grindų dangas skirtas namams, viešbučiams, mokymo ir gydymo įstaigoms, sporto klubams, kavinėms bei restoranams. Tiesioginiai ryšiai su gamintojais Vokietijoje, Belgijoje, Prancūzijoje, Olandijoje suteikia galimybę pasiūlyti aukščiausios kokybės produkciją palankiausiomis kainomis. Ilgametę patirtį šioje verslo srityje turintys darbuotojai, visada padės Jums, priimti optimaliausius bei praktiškiausius sprendimus renkantis sienų ar grindų dangą, o profesionalūs grindų klojėjai kokybiškai ir laiku atliks pagrindo paruošimo bei grindų dangos klojimo darbus.

Pasidalink:

Įmonių straipsniai, naujienos, akcijos ir specialistų patarimai

  • Numatytas
  • Antraštė
  • Data
  • Atsitiktiniai
įkelti daugiau visų įkėlimui laikykite nuspaustą SHIFT klavišą įkelti visus