visainfo.lt – visa informacija vienoje vietoje!

KOBIDO masažas ir svorio reguliavimas

KOBIDO masažas ir svorio reguliavimas KOBIDO masažas ir svorio reguliavimas

SOTHYS GROŽIO NAMAI

www.facebook.com/sothysgrozionamai

Masažas, įskaitant Kobido masažą, nėra laikomas pagrindiniu svorio metimo metodu. Tačiau KOBIDO gali netiesiogiai padėti numesti svorio šiais būdais:

  • Streso mažinimas. Kobido masažas, gali padėti sumažinti stresą ir paskatinti atsipalaiduoti. Didelis streso lygis gali prisidėti prie svorio padidėjimo arba sunkumų numesti svorio, nes tai gali sukelti emocinį valgymą arba miego sutrikimus. Streso valdymas padeda žmonėms išlaikyti subalansuotą ir sveiką gyvenimo būdą.
  • Pagerinta kraujotaka. Poveikis visam kūnui per refleksogenines zonas. Tai gali būti naudinga bendrai sveikatai ir gali netiesiogiai padėti numesti svorio, nes pagerina maistinių medžiagų tiekimo ir atliekų pašalinimo iš organizmo efektyvumą.
  • Geresnė savigarba ir motyvacija. Reguliaraus masažo įtraukimas į sveikatingumo rutiną gali paskatinti rūpestį savimi ir bendrą gerovę. Tai gali padidinti motyvaciją ir sveikos gyvensenos įpročių laikymąsi, įskaitant reguliarią mankštą ir subalansuotą mitybą, kurie yra būtini norint numesti svorio.

Svarbu pažymėti, kad nors masažas gali turėti teigiamą poveikį bendrai savijautai, jis neturėtų būti laikomas atskiru svorio metimo sprendimu. Siekiant veiksmingo ir tvaraus svorio metimo, patartina pasikonsultuoti su sveikatos priežiūros specialistu arba registruotu dietologu, kuris gali pateikti asmenines gaires ir rekomendacijas pagal jūsų konkrečius poreikius ir tikslus.

Skambinkite tel.+370 617 70 509 arba rašykite a.ž.
Taip pat galite užsirašyti vizitui per Watalook programėlę

„SOTHYS grožio namai“ Parduotuvė – Salonas Vilniuje laukia Jūsų!

Pasidalink:

Įmonių straipsniai, naujienos, akcijos ir specialistų patarimai

  • Numatytas
  • Antraštė
  • Data
  • Atsitiktiniai
įkelti daugiau visų įkėlimui laikykite nuspaustą SHIFT klavišą įkelti visus