visainfo.lt – visa informacija vienoje vietoje!

Kokią avalynę pasirinkti vestuvėms?

Kokią avalynę pasirinkti vestuvėms? Kokią avalynę pasirinkti vestuvėms?

Kartais nutinka taip, jog merginos, pakviestos į šią šventę, ar net būsimos nuotakos daugiau laiko praleidžia besirinkdamos avalynę, o ne aprangą, kurią vilkės tą dieną. Iš tiesų rasti patogius, tačiau taip pat ir gražius batelius vestuvėms – gali būti kiek sudėtinga užduotis. Tad, kad visas šis procesas taptų bent kiek lengvesnis, šiame straipsnyje pateiksime keletą idėjų, kokią avalynę galima įsigyti ir išbandyti, besiruošiant į šią šventę.

Aukštakulnės basutės

Jei jūsų ar jūsų artimųjų šventė vyksta vasarą, natūralu, jog norisi, kad pėda pasirinktoje avalynėje nekaistų ir neprakaituotų. Būtent dėl šios priežasties idealus pasirinkimas gali būti aukštakulnės basutės, kurios atrodo be galo elegantiškai ir estetiškai, o taip pat yra ir labai patogios. Priklausomai nuo to, kokie yra jūsų norai ir poreikiai, galite rinktis tarp basučių plonu kulniuku arba storu, kvadratiniu kulnu, kuriuos avėdama jausitės stabiliai. Tiesa, nepamirškite, jog atvira avalynė reikalauja ir idealiai atlikto pedikiūro, tad prieš šventę, susiplanuokite vizitą pas savo meistrę.

Klasikiniai aukštakulniai bateliai

Klasika, kuri iš mados neišeina niekuomet, yra smailianosiai aukštakulniai plonu kulnu. Jie itin tiks prie trumpų suknelių ar sijonų, kadangi jų pagalba kojos atrodys itin grakščiai. Taip pat verta žinoti ir tai, jog tokios aukštakulnių spalvos kaip juoda, kreminė ar dramblio kaulo yra universalios bei tiks bene prie kiekvieno drabužių derinio. Kaip bebūtų, jei Jūsų suknelė ar kitas drabužis, kurį planuojate vilkėti šventės metu, jau yra tokios neutralios spalvos, galite į savo įvaizdį įnešti daugiau žaismingumo ir pasirinkti ryškios spalvos batelius.

Basutės ant platformos

Basutės ant platformos – dar vienas variantas vasaros šventėms. Ne visoms moterims patinka ir yra patogu vaikščioti, kuomet jos avi batus su kulniuku. Puiki išeitis – avalynė ant platformos, kuri padeda geriau išlaikyti balansą bei visas krūvis yra paskirstomas visai pėdai, o ne tik pirštų galams, todėl kojos mažiau pavargsta. Nors gali atrodyti, jog šis avalynės tipas jau nebėra toks madingas kaip anksčiau, tačiau tikrai galima rasti daugybę gražių ir modernių tokių basučių modelių.

Sportbačiai

Žinoma, avint sportbačius, gali nesinorėti dalyvauti oficialioje vestuvių dalyje, tačiau kuomet šventė persikelia į neformalią erdvę, jie gali būti tikrų tikriausias išsigelbėjimas. Ne paslaptis, jog šokių ir veiksmo per vestuves tikrai netrūksta, tad jei norite pajausti maksimalų komfortą, tuo metu pakeiskite aukštakulnius į sportbačius. Tokiu būdu galėsite nevaržomai linksmintis iki pat paryčių!

Taigi, tikimės, jog šis straipsnis padės išsirinkti avalynę vestuvėms ir visai nesvarbu, ar esate svečias, ar pati nuotaka. Tikrai kiekvienas batų tipas turi daugybę modelių, tad išsirinkti sau patogiausius ir gražiausiai atrodančius batus tikrai nebus sunku!

Pasidalink:

Įmonių straipsniai, naujienos, akcijos ir specialistų patarimai

  • Numatytas
  • Antraštė
  • Data
  • Atsitiktiniai
įkelti daugiau visų įkėlimui laikykite nuspaustą SHIFT klavišą įkelti visus