visainfo.lt – visa informacija vienoje vietoje!

Modulinių laiptų privalumai

Modulinių laiptų privalumai Modulinių laiptų privalumai

Laiptai – jie tokie dažni mūsų kasdienybėje, kad net nesusimąstome, jog tai yra ne tik interjero, eksterjero akcentas, bet ir didelis palengvinimas. Jais galime lipti daugiabutyje, į kalną, nuosavame name, prekybos centre ir dar daug kur.

Moduliniai, sraigtiniai laiptai, įvairiausio dizaino, dydžio ir t.t. Jų yra begalybė, nes galima ne tik įsigyti jau siūlomus, bet ir suprojektuoti pagal savo norus, erdvę ir pan.
Šiandien pakalbėkime apie tai, kas yra moduliniai laiptai bei kokie jų privalumai.

Moduliniai laiptai yra išskirtiniai tuo, jog tai yra ne vientisa konstrukcija, o surenkama – montuojama vietoje. Standartinius tokio tipo laiptus sudaro trys sekcijos: apatinė, vidurinė ir viršutinė. Atsižvelgiant į poreikius, vidurinę sekciją galima koreguoti pagal patalpos aukštį ar kitus niuansus. Toks laiptų modelis yra itin patogus bei puikiai tinka aukštas lubas turinčioms patalpoms.

Modulinių laiptų privalumai

Laiptai – svarbi dalis

Iš tikrųjų galima klaidingai manyti, jog svarbiausia, jeigu reikia laiptų, kad šie tiesiog būtų įrengti. Na, dar, kad būtų saugu jais lipti. Tačiau taip manyti klaidinga, mat pagalvokite, kiek kartų Jūs lipsite laiptais žemyn, aukštyn. Jeigu jie bus itin statūs, slidūs ar kitaip nepatogūs, Jūs tikrai patirsite ne tik diskomfortą, bet ir susierzinimą jais lipant. O kur dar galimi paslydimai, traumos.

Sakoma, jog geri laiptai yra tokie, kuriais lipant jų beveik nejaučiat. Užlipat aukštyn, žemyn be jokio diskomforto? Puiku! Svarbu įvertinti ir laiptų savybes, medžiagų kokybę, ilgaamžiškumą ir kokybę, kad laiptai neprarastų savo pradinės išvaizdos ir funkcijų.

Svarbu yra ir laiptų porankiai. Ar jie yra? Kokių reikia? Mediniai porankiai, plieniniai, o gal aliuminiai? Tai ne detalės, o pasirinkimas, kuris sudarys visumą.

Modulinių laiptų privalumai

Moduliniai laiptai privalumai

Moduliniai laiptai yra populiarūs ir vertinami klientų. Šio tipo laiptai ne tik puikiai atlieka savo funkciją, bet ir taupo namų erdvę. Moduliniai laiptai gali būti skirtingai montuojami, todėl tiks įvairiose erdvėse.

Modulinių laiptų privalumai


Moduliniai laiptai kainuoja mažiau už betonines konstrukcijas, tačiau tuo pačiu yra labai lengvai priderinami įvairaus interjero patalpose.

Lengvai montuojami pagal kiekvieno žmogaus norus, patalpų aukštį ir kitus aspektus.

Moduliniai laiptai gali būti tiesinės konstrukcijos (be posūkių ir kampų), su vienu ar dviem posūkiais, pakopos su išpjovomis ir t.t. Kokius laiptus besirinktumėte, visada patariame pasikonsultuoti su „Arpekas“ profesionalia komanda ir rasti Jums geriausią sprendimą.

Pasidalink:

Įmonių straipsniai, naujienos, akcijos ir specialistų patarimai

  • Numatytas
  • Antraštė
  • Data
  • Atsitiktiniai
įkelti daugiau visų įkėlimui laikykite nuspaustą SHIFT klavišą įkelti visus