visainfo.lt – visa informacija vienoje vietoje!

Masažas karštais akmenimis – Karštas ŠEIMOS MASAŽO NAMŲ pasiūlymas!

Masažas karštais akmenimis – Karštas ŠEIMOS MASAŽO NAMŲ pasiūlymas! Masažas karštais akmenimis – Karštas ŠEIMOS MASAŽO NAMŲ pasiūlymas!

MASAŽO NAMAI, UAB-MASAŽO NAMAI ir ŠEIMOS MASAŽO NAMAI masažo ir grožio procedūrų centrai Vilniuje: veido ir kūno masažas, kosmetologija, masažo kursai

www.masazonamai.lt

Artėja šventė, o neturite dovanos? O galbūt norisi poilsio ir naujų potyrių? Įsigyk masažą rugpjūčio mėnesį, o mėgaukis ne tik dabar, bet ir vėliau, niūrų ar lietingą rudens vakarą. Fizinį dovanų kuponą galite įsigyti salone „Šeimos masažo namai“ adresu Pietario g. 8, Vilnius. Masažo trukmė 50 min, kaina tik 39 Eur, vietoje 55 Eur.

Stounterapija arba litoterapija (gr.lithos – akmuo, therapia – gydymas) – gydymas ypatingais pašildytais akmenimis giliam organizmo prisotinimui šiluma. Ši terapija yra viena iš senovės rytų medicinos metodų. Tačiau šis metodas plačiai naudojamas ir šiuolaikiniame pasaulyje fizioterapijoje kaip pagrindinis ar pagalbinis įvairių susirgimų gydymo būdas.
 
Tokio gydymo būdo ypatybė – šilumos energijos naudojimas ir žmogaus kūno reflektorinių taškų spaudimas. Toks paveikimas atpalaiduoja raumenis, ko pasekoje pasiekiamas nuskausminamasis poveikis. Audinių sušildymas sukelia kraujagyslių išsiplėtimą, įskaitant ir pačių mažiausių – kapiliarų. Tokiu būdu yra pagerinamas audinių aprūpinimas krauju, normalizuojasi deguonies pristatymas į juos ir nereikalingų produktų pašalinimas, o tai optimizuoja maitinimą ir medžiagų apykaitą (trofiką ir metabolizmą).
 
Paveikimas tų sričių, kuriose gausu jautrių nervinių galūnių, padeda normalizuoti nervinės sistemos tonusą. To pasekoje atkuriamas nervinėje sistemoje sužadinimo ir slopinimo procesų balansas, normalizuojasi miegas, pagerėja darbingumas.
 
Rezervacijai ir visos reikalingos informacijos teiraukitės telefonu arba asmenine žinute: +370 665 44 680

Registruotis procedūrai galite per „Treatwell“ programėlę: https://www.treatwell.lt/salonas/seimos-masazo-salonas/
Plačiau apie mus:
https://www.seimosmasazonamai.lt/
Vilnius, Pietario g.8
Jūsų „Šeimos masažo namai“❤️

Pasidalink:

Įmonių straipsniai, naujienos, akcijos ir specialistų patarimai

  • Numatytas
  • Antraštė
  • Data
  • Atsitiktiniai
įkelti daugiau visų įkėlimui laikykite nuspaustą SHIFT klavišą įkelti visus