visainfo.lt – visa informacija vienoje vietoje!

MASAŽO NAMAI dovanoja nuolaidas – tik gruodžio 6 d. įsigykite Dovanų kuponą masažo rinkiniui su didele nuolaida!!!

MASAŽO NAMAI dovanoja nuolaidas – tik gruodžio 6 d. įsigykite Dovanų kuponą masažo rinkiniui su didele nuolaida!!! MASAŽO NAMAI dovanoja nuolaidas – tik gruodžio 6 d. įsigykite Dovanų kuponą masažo rinkiniui su didele nuolaida!!!

MASAŽO NAMAI, UAB-MASAŽO NAMAI ir ŠEIMOS MASAŽO NAMAI masažo ir grožio procedūrų centrai Vilniuje: veido ir kūno masažas, kosmetologija, masažo kursai

www.masazonamai.lt

„MASAŽO NAMAI“ sveikina su artėjančiomis šventėmis ir dovanoja nuolaidas – tik 2021 m. gruodžio 6 d. įsigykite Dovanų kuponą masažo rinkiniui su didele nuolaida!!!

Smagu ir gera laukti artėjančių didžiųjų metų švenčių, jų laukimas visuomet džiugina visus, ir didelius ir mažus. Visi galvojame apie tai kaip nudžiuginti savo pačius artimiausius žmones, juk kokios šventės be dovanų, tiesa?

Taigi artėjant šventėms ,,Masažo namai“ nori pasiūlyti įsigyti puikių dovanų kuponų, kurie ne tik gali būti puikia dovana Kalėdoms ir pradžiuginti jums brangų žmogų, bet ir suteikti galimybę apsilankyti puikiam nepakartojamam masažui, ar kitai pasirinktai procedūrai. Juk žinome, kaip svarbu rūpintis savo kūnu ir pasilepinti maloniomis staigmenomis, o kas gali būti maloniau už puikų ir gerą masažą.

MASAŽO NAMAI

Dovanų kuponai

Mielieji, visus kviečiame apsilankyti Vilniaus širdyje įsikūrusiame salone ,,Masažo namai“ (Vilniaus g.10, Centro Pasažas, II aukštas) ir taip pat linkime jums gražių prasmingų artėjančių švenčių.....

Pasidalink:

Įmonių straipsniai, naujienos, akcijos ir specialistų patarimai

  • Numatytas
  • Antraštė
  • Data
  • Atsitiktiniai
įkelti daugiau visų įkėlimui laikykite nuspaustą SHIFT klavišą įkelti visus