visainfo.lt – visa informacija vienoje vietoje!

Planika biožidiniai – aukšta kokybė, šiuolaikinis dizainas ir beribės galimybės

Planika biožidiniai – aukšta kokybė, šiuolaikinis dizainas ir beribės galimybės Planika biožidiniai – aukšta kokybė, šiuolaikinis dizainas ir beribės galimybės

KAD NEBŪTŲ ŠALTA, UAB

www.kadnebutusalta.lt

„Planika“ biožidiniai papuoš Jūsų interjerą, suteiks jaukumo vakarais, taip pat sušildys Jūsų kambarį. „Planika“ dėka, galite mėgautis tikra liepsna bute ar patalpoje, kurioje nėra dūmtraukio. „Planika“ biožidiniai – ekologiški, mobilūs, komfortiški židiniai puošiantis namus, biurus, viešbučius ir patalpas, kur sudėtinga įrengti malkomis kūrenamus židinius. Biožidinius galima įrengti bet kurioje patalpoje, o esant reikalui – nesunkiai perkelti iš vienos vietos į kitą.

„Planika“ biožidiniai – itin novatoriški židiniai

Biožidinia užtikrina švarą ir komfortą, nes biokuras degdamas neskleidžia dūmų ir neišskiria CO, neturi kvapo. Biožidinius lengva ir patogu naudoti – galite grožėkitės tikra, atvira ugnies liepsna vos vieno biožidinio pultelio ar mygtuko paspaudimu. Naujausios technologijos geriausiam gamintojui leidžia lanksčią gamybos sistemą, kurios dėka diegiamos inovacinės sistemos. Biožidinys yra ekologiškas židinys į kurį yra pilamas ekologiškas kuras bioetanolis, neišskiriantis nuodingų medžiagų. Nors biožidinys ir neatlieka pagrindinės namų šildymo funkcijos, tačiau veikiant biožidiniui, galėsite grožėtis ne tik puikiu estetiniu vaizdu. Ekologiško kuro dėka, biožidinys yra efektyvus, nes degimo metu nėra prarandama šiluma viskas kas sudega šildo aplinką.

Planika biožidiniai

UAB „Kad nebūtų šalta“ yra oficialūs „Planika“ – dujinių ir biožidinių gamintojo, atstovai Lietuvoje, asortimente siūlantys automatinius, pastatomus, pakabinamus, dujinius ir kitus „Planika“ biožidinius. Įvairaus montavimo židiniai gali būti: atviri, uždari, statomi viduryje kambario, montuojami sienoje, įmontuoti balduose, židiniai su didele konstrukcija skiriantys erdves, viso kambario ilgio židiniai ir pan.

Planika biožidiniai

Platus išmatavimų ir dizaino „Planika“  biožidinių pasirinkimas su kokybiškais degikliais tiks prie bet kokio interjero ir ras vietą Jūsų namuose.

Planika biožidiniai

„Planika“ biožidiniai – puiki alternatyva tradiciniam židiniui su kaminu, išvengiant tokių nepatogumų kaip sudėtingas projektų derinimas, malkų ruošimas, dūmai, pelenai...

Planika biožidiniai

„Planika“ biožidinių privalumai:

  • nereikia kamino;
  • lengva įrengti;
  • nėra pelenų, smalkių ir dūmų;
  • švaru ir ekologiška, dega dukart valytas ekologiškas bekvapis bioetanolis;
  • itin efektyvus šildymas;
  • ilgas degimo laikas;
  • ekonomiškas bioetanolio panaudojimas – dega tik bioetanolio garai, o kuras saugiai uždarytas rezervuare, neišgaruoja jei biožidinys nedeginamas.
Pasidalink:

Įmonių straipsniai, naujienos, akcijos ir specialistų patarimai

  • Numatytas
  • Antraštė
  • Data
  • Atsitiktiniai
įkelti daugiau visų įkėlimui laikykite nuspaustą SHIFT klavišą įkelti visus