visainfo.lt – visa informacija vienoje vietoje!

Židinių ir krosnelių pardavėjas FOLETA pataria: kaip pirmą kartą užkurti židinį ar krosnelę?

Židinių ir krosnelių pardavėjas FOLETA pataria: kaip pirmą kartą užkurti židinį ar krosnelę? Židinių ir krosnelių pardavėjas FOLETA pataria: kaip pirmą kartą užkurti židinį ar krosnelę?

FOLETA, UAB

www.foleta.lt

Židinys ar krosnelė – be jokios abejonės, namams suteikia papildomos šilumos bei jaukumo. Tai ne tik puiki interjero dizaino detalė, bet ir būdas džiaugtis papildoma šiluma visuose namuose už mažesnę kainą. Kaip pastebi UAB „Foleta“ – židinių ir krosnelių pardavėjas Kaune, didesnių individualių namų savininkai mieliau renkasi židinį, o nedideliuose būstuose dėl savo kompaktiško dydžio, populiaresnės yra krosnelės.

Kuriantiems klasikinį interjerą labiau patrauklūs gali būti židiniai, nes jie erdvei iškarto suteikia papildomos elegancijos ir prabangos. Gyvenamųjų patalpų šildymui skirti židiniai yra nepriekaištingo dizaino, jie tobulai pritaikyti naudojimui. Tuo tarpu krosnelės puikiai tinka prie šiuolaikinio interjero, užima nedaug vietos, todėl daug kas jas renkasi vietoj židinio, juolab kad ir kainuoja jos pigiau.

Jei vis dar neapsisprendžiate kurį įrenginį  židinį ar krosnelę, pasirinkti, visada galite atvykti į Kaune įsikūrusią „Foleta“ židinių ir krosnelių parduotuvę. Galite būti tikri – Jums bus suteiktos išsamios konsultacijos ir parinktas tinkamiausias šildymo būdas. O jei jau džiaugiatės nauju židiniu ar krosnele savo namuose, „Foleta“ primena – kuriant įrenginį pirmą kartą galioja kelios taisykles. Kokios jos?

Kuriant krosnelę, židinį pirmą kartą reikėtu pašalinti šalto oro kamštį kamine. Šildymo įrenginyje sudeginkite laikraščio gniūžtę. Taip bus išvengta dūmų patekimo į namus ir kamine atsiras trauka.

Kai krosnelė pirmo užkūrimo metu pasieks reikiamą temperatūrą nuo jos pradės sklisti balti garai, rekomenduojame išvėdinti patalpas. Tai vyksta tik pirmo kūrimo metu.

UAB „Foleta“ – židinių ir krosnelių pardavėjas Kaune, klientams siūlo platų židinių ir krosnelių, su švaraus degimo ir uždaro degimo sistemomis, pasirinkimą. Visiems gaminiams yra suteikiama ilgametės garantijos.

Įmonė siūlo ne tik įvairius židinių ir krosnelių modelius, bet ir įvairius jų aksesuarus: malkines, įrankius, vamzdžius ir kaminų sistemas, kitus priedus židinių ir krosnelių naudojimui bei priežiūrai.

UAB „Foleta“ atlieka visas židinio statybos, krosnelių montavimo, kaminų statybos, akmens gaminių montavimo paslaugas bei aptarnavimo paslaugas, pradedant projektavimo darbais ir baigiant gaminių garantine bei po garantine priežiūra. Įmonė paslaugas teikia visoje Lietuvoje. Bendrovės meistrai yra kiekvienas metais atestuojami. Darbams atlikti naudojamos tik patikrintos ir kokybiškos medžiagos.

UAB „Foleta“ išskirtinumas – ilgametė patirtis, aukšta gaminių ir paslaugų kokybė. Bendrovė daugiau nei 25 metus dirba židinių statybos, prekybos ir projektavimo srityje.

Video: Svarbi informacija užkuriant židinį, krosnelę pirmą kartą. Termo šokas. Kamino gaisras. Malkų užkūrimas.

Svarbi informacija užkuriant židinį, krosnelę pirmą kartą. Termo šokas. Kamino gaisras. Malkų užkūrimas
Pasidalink:

Įmonių straipsniai, naujienos, akcijos ir specialistų patarimai

  • Numatytas
  • Antraštė
  • Data
  • Atsitiktiniai
įkelti daugiau visų įkėlimui laikykite nuspaustą SHIFT klavišą įkelti visus